Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Megvennétek a helyemben a...

Megvennétek a helyemben a többi részt?

Figyelt kérdés
Imádom az Assassin's Creed játéksorozat könyvadaptációját, viszont lenne egy apró gondom. A már eleve meglevő 2 darab könyvből az egyiknek a felénél tartottam még csak, amikor leraktam. A történet nagy részét elfeledtem, ezért előről kéne kezdenem. Mivel időm nagy részét nem itthon töltöm, a könyvemet pedig nem érzem komfortosnak kivinni a házból, ezért gondoltam megnézem fent van-e pdf formában valahol ingyen. Az összes ott van, és el is tervezem olvasni az összeset. Viszont ha 90%-át telefonon olvasom, van egyáltalán értelme megvenni idővel a könyvsorozat további darabjait? Hiszen 2 már ígyis megvan.

2022. szept. 11. 22:57
A kérdező szavazást indított:
Van értelme megvenni.
Nincs értelme megvenni.
9 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én csak akkor veszek meg netről szerzett, már elolvasott könyvet, ha kötődök hozzá.
2022. szept. 12. 00:04
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell eldönteni. Én például imádom kirakni a könyveket a polcomra, de a párom meg nem, neki mindegy, ő csak el akarja olvasni és ennyi. Ezért például neki van E-book-ja is, és nekem ezért nincsen. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ez mindenkinél más és más ember nem tudja neked megmondani, hogy te melyik fajta ember vagy.
2022. szept. 12. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!