Ti megvennétek a helyemben? (Többi lent)
Tavaszra 2 farmerem van, szeretnék még venni. A Pull&Bear-be kinéztem magamnak kettőt. Az egyik 4000, a másik 6000Ft-ba kerül. A zsebpénzemből meg tudnál venni(és még maradna, tehát nem költeném el az egészet), de nem tudom eldönteni, hogy megvegyem-e. Egyszerre soknak tartok elkölteni 10000Ft-ot, de mindkét nadrág olyan, amilyet már régóta szeretnék. Azt hallottam, hogy a Pull&Bear-es nadrágok jók. Máshol sem találnék olcsóbban ilyeneket. Ti megvennétek a helyemben?
16/L
Ezek tipikus tinis problémák. Persze ezeknek is megvan a helye ideje, jobb most mint később ;)
Szerintem vedd meg ha akarod. Később rájössz, úgyis felesleges ennyi kacat, vagy mire kellene a pénz mást vennél az x gatya helyett. De ha most ez érdekel téged, akkor ki fogja elégíteni az igényeidet egyelőre.
Alapesetben, 10.000.- két nadrágra bőven tökéletes ár. De mivel diák vagy és nincs pénzed érthető a problémád.
Köszönöm a válaszokat!
Én is úgy gondolom, hogy farmerre átlagban 5000Ft nem olyan sok, de jöhet még válasz! :)
Teljes mértékben igazad van! Szerintem is vedd meg. Ez egyáltalán nem sok értük.
Ilyen esetben csak az egyiket venném. Aztán később ha még mindig hatalmas szükségét érzem, akkor veszem a másodikat. Én így szoktam.
27n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!