Ti ezt a ruhát megvennétek? Karácsonyi ajándék lenne nővéremnek.
Szerintem sok, de hát ez MÁRKÁS ruha, mégis mit vártál tőle?
A márkát kell itt megfizetni. Menj be akkor egy kínaiba, ott is vannak hasonló stílusú ruhák, kb a feléért, vagy a negyedéért.
Egyébként maga a ruha szerintem szép.
Hát ha tudnám, hogy neki 100% tetszene és hordaná, és lenne rá pénzem, akkor persze. Nekem nem tetszik, én bizony találok bármelyik kínaiban százszor szebbet, de még a turiban is.
Bár én alapból nem vásárolok Mayo ruhákat, mert igazi tucatpi**a márka, kicsit sem stílusos, a 14 éves hódipamela klónok meg orsós zsáklinok között divat, rettenetesen túlárazott, és ahhoz képest nem olyan jó minőség. Csak a héten hoztak be 2 Mayo kabátot, mind a kettő akciósan volt 30 ezer forint, csak épp a cipzár ment tönkre rajtuk 1 használat után, a boltban meg szépen elhajtották azzal a hölgyeket, hogy biztosan ők rángatták.
És csak megsúgom, a Mayo is kínában gyártatja a rongyait már jópár éve.
Kínaiban pont ugyanilyet kapsz.
KEttő, az ugye megvan, hogy ez a ruha csak TÖKÉLETES alakú nőkön áll jól. Akinek van zsír a hasán, vagy narancsos-lapos a segge, azon piszok idiótán fog mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!