100-1500 szavas fejezetek nagyon zavaróak egy könyvben? Nagyon rövidek?
Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 13:37
11/13 A kérdező kommentje:
Igazad van, a leírásokkal valóban bajban vagyok. A személyleírások még csak-csak megvannak, de a tájleírással nem vagyok jóban. 😅 Illetve a többivel is próbálkozom, de nem mindig sikerül.
Az a baj, hogy még amikor először elkezdtem írogatni tinikoromban, az a Szent Johanna Gimi kiolvasása után volt, ami nagyon sokban inspirált, és akkor évekig csak naplóformában írtam mindent. Most már témában írok, de azóta se tudok leszokni arról, hogy ne napokra osszam fel a történetet. E/1-ben írok, de nem kifejezetten naplóként. Erre van valami tanácsod?
2022. jún. 14. 13:22
12/13 anonim válasza:
Attól függ, van-e jelentősége annak, hogy ilyen rövid. Olvastam olyan könyveket, ahol nagyon csattanós, velős volt pár fejezet, akkor kifejezetten tetszett. Ha azért rövid a fejezet, mert azt érzem, az író nem akarta magát megerőltetni / semmilyen a szöveg, akkor zavaró.
13/13 anonim válasza:
Nekem is hasonló gondjaim vannak. Viszont szerintem nem baj, minél többet írsz (úgy általánosságban), annál inkább ki tudsz majd tölteni egy fejezetet. Nekem például az volt, hogy 800-1000 szót tudtam csak írni, mostanra pedig már kb. 1200-1800 szó sikerül, ez kb. egy fél év alatt változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!