Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit tartalmaz a Miután összecs...

Mit tartalmaz a Miután összecsaptunk KÖNYV bónusz fejezete?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most olvasom a Miután összecsaptunk című könyvet, ezért lekéstem az egy évvel ezelőtt könyves borítóval és bónuszfejezettel kijött limitált kiadást, és nagyon érdekel mi van benne. Sajnos az interneten semmi információ nincs róla és az a kiadás már nem kapható. Valaki esetleg aki olvasta már tudna választ adni? Előre is nagyon szépen köszönöm!! <3

#könyv #Bónuszfejezet
2021. dec. 8. 00:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én három éve olvastam, meg is van a könyv, de abban sincs bónusz fejezet. Lehet, hogy nem is volt?
2021. dec. 8. 21:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Mivel 2020 szeptemberében jelent meg a film így akörül adhatták ki a könyvet azzal a borítóval,ami a film posztere is volt. Nekem is csak a sima borítójú van meg amire csak a cím van írva és zöld színű. De a neten meg ha beírom, akkor kiadja hogy bónusz fejezettel jött ki a filmes borítójú könyv, de ugye az csak limitált volt és már nem lehet kapni. :( Bocsánat ha érthetetlenül írom le, de ennél jobban nem tudom megfogalmazni. Mivel te 3 éve olvastad ezért neked sem az a kiadás van meg, mivel ugye akkor még nem volt a 2.résznek kész a film változata. :/
2021. dec. 10. 11:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Itt kapható ha erre gondolsz:

[link]

2021. dec. 10. 20:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Erre gondoltam igen, bár nem tudom egy fejezet miatt mennyire éri meg megvennem,így hogy már alapból megvan, de ha nem tudom meg máshonnan, hogy mit tartalmaz akkor megveszem. Valami miatt nagyon rákattantam erre a történetre ^^ Köszönöm szépen mégegyszer a segítséget! <3
2021. dec. 10. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!