Harry Potter fanok! Melyik karaktert tartjátok a legundorítóbbnak ha jellemet, személyiséget, tetteket nézzük, és miért?
Hármas, Piton Dumbledorenak kémkedett, és úgy segített Harryéknek, hogy ők még ők sem tudtak róla, egészen a végéig. Később Harry sem véletlenül nevezte el róla az egyik gyerekét. Javasolom a könyveket.
Számomra Dolores és Rita Vitrol az abszolút legundorítóbb. Draco sem volt semmi, de őrá legalább mondhatjuk, hogy gyerek volt még.
Szerintem Piton és Umbridge a legtosszabb.
Pitonban egész végig megbízott Dumbledore ő mégis csúnyán elárulta és más tettei sem arról árulkodnak, hogy milyrn jó ember volt.
Umbridge-ben pedig:az volt a legrosszabb szerintem, hogy semmi sem volt elég neki. Az ötös könyvben látni lehet ezt. Először csak egy tanár volt, aztán főinsprektor lett, aki mindent megszabhat, aztán egy kis időre még igazgató is lett.
Umbridge: undorító, kisebbségi komplexusos szarházi, akiben még annyi sem volt, hogy nyíltan a halálfalók közé álljon, miközben a tettei semmivel sem voltak különbek (kínzás, mugliivadékok begyűjtése - kb mint Hitler amúgy)
Vitrol: megtestesít mindent, amiért gyűlölök szinte minden médiást, szenzációhajhász rohadék, aki összevissza hazudozik, beleugat mindenbe
Lockhart: hiányolom a listáról, majdnem ugyanannyira utálom, mint Umbridge-t, számomra aljadék szint mások emlékeit ellopni, tönkretenni és az ő tetteikkel dicsekedni - egy cseppet sem tudom sajnálni, hogy megbolondult, a sors megbüntette őt
Pitont egyébként nem utálom, de azért nem is imádom elvakultan. Pedagógusként számomra elfogadhatatlan a viselkedése. Tök mindegy, mi volt Harry anyjával meg így meg úgy, okádék dolog egy tanulót személyes okok miatt szivatni, megalázni. Ennél már csak szegény Neville-el volt szemetebb, aki aztán tényleg semmit nem tett ellene soha (és nem, nem indok, hogy neki meg a családjának “kellett” volna meghalni Lilyék helyett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!