Csak én gondolom így ezeket a dolgokat a Harry Potterben?
Harry, bár a történet főszereplője, igazából semmit sem csinál. Sokszor csak a szerencsén múlnak az ügyei.
Hermione és Ron semmiben sem hasonlítanak egymásra, Hermionéhoz jobban passzolna egy okos, könyvmoly pasi.
Dumbledore-tól a rosszullét kerülget. Magát okosnak hisző, filozófus papó, folyton nyálas közhelyeket tol, amiket már egymillió násik ember elmondott, de az olvasók őt idézik, mert ilyen csiricsárén fejezi ki magát.
Hagridtól a falra mászok. Így 5 X után lehetne egy kicsit okosabb is. Dumbledore mindent elsimít neki, ő maga semmit sem csinál, csak a szörnyeit isteníti.
Az oktatás színvonala kritikán aluli. A tanárok köcsögök, a fele nem tud tanítani, Lochartot csak a hírnévért vették fel, amúgy egy idióta, McGalagony lenézi a diákokat, Piton egy vérbeli rohadék, Trelawney egy pszichopata, idegbajos buta liba, Dolores meg egy szadista álladék.
🐱🐈⬛🦄🦇🦨🪶🐸🐢🐍🐲🐌🦋🐛🕷🕸🪰🪱🦠⭐🌑🌚🌞🔥☄🌨🌪🛸🔮🪄⚰🕯📜🪔🏮☯️🔆🔴⚫⚫◽🟡◽
Nehezen lehet Harryre azt mondani, hogy semmit nem csinál. A történet fele azért történik mert beleüti az orrát mindenbe xd
Hermione és Ron nem hasonlítanak de ettől még összeillenek. A párodnak nem kell a kiköpött másodnak lennie és Hermione meg Ron jó barátok és tisztelik egymást.
És lehet, hogy egy kistininek mint Harry pont ezekre a közhelyekre vagy szüksége :)
Hagrid nem túl okos, az tény, de ez van, nem mindenki okos.
McGalagony mióta nézi le a diákokat? Ő állt ki értük többször is. Trelawney hogy pszihopata? Amúgy meg üdv az átlag oktatási rendszerben, a mugli világban sem jobb xd Umbrige és Piton meg direkt a gonoszok a történetben (jójó Piton kap valami mentőövet) kiakadni azon hogy szarok olyan mint kiakadni hogy Voldemort szar. No shit Sherlock.
Még hányszor szeretnéd kiírni ezt a kérdést?
De legalább már úgy írsz ki dolgokat, hogy ki is olvastad az összes könyvet?
Kettes,
Mire gondolsz?
2-es, a korábbi kérdező, aki ilyeneket kiírt, ő már tiltva lett.
Igaz simán lehet, hogy ez a kérdező is ő másik fiókkal.
4-es
A hangulat jelekből elég egyértelműen lehet következtetni. De igen, könnyen csinálhat egy új fiókot.
Nem fogod tudni megmagyaráznineki, #7.
Kezdjük ott, hogy ki se olvasta a könyvek jó részét (ha az a kérdező, aki régen trollkodott). Más részről ez egy ifjúsági könyv, és tudjuk, hogy a gyerekek teljesen máshogy fogják fel a dolgokat. Nem azt mondom, hogy én se szoktam újra-újra olvasni húsz éves létemre, de valljuk be, nem az én korosztályom a célcsoport ezeknél a könyveknél.
Még a kérdésed is ugyanaz, legalább a hülyét ne játszd:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__11592235..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!