Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Csak én gondolom így ezeket a...

Csak én gondolom így ezeket a dolgokat a Harry Potterben?

Figyelt kérdés

Harry, bár a történet főszereplője, igazából semmit sem csinál. Sokszor csak a szerencsén múlnak az ügyei.

Hermione és Ron semmiben sem hasonlítanak egymásra, Hermionéhoz jobban passzolna egy okos, könyvmoly pasi.

Dumbledore-tól a rosszullét kerülget. Magát okosnak hisző, filozófus papó, folyton nyálas közhelyeket tol, amiket már egymillió násik ember elmondott, de az olvasók őt idézik, mert ilyen csiricsárén fejezi ki magát.

Hagridtól a falra mászok. Így 5 X után lehetne egy kicsit okosabb is. Dumbledore mindent elsimít neki, ő maga semmit sem csinál, csak a szörnyeit isteníti.

Az oktatás színvonala kritikán aluli. A tanárok köcsögök, a fele nem tud tanítani, Lochartot csak a hírnévért vették fel, amúgy egy idióta, McGalagony lenézi a diákokat, Piton egy vérbeli rohadék, Trelawney egy pszichopata, idegbajos buta liba, Dolores meg egy szadista álladék.

🐱🐈‍⬛🦄🦇🦨🪶🐸🐢🐍🐲🐌🦋🐛🕷🕸🪰🪱🦠⭐🌑🌚🌞🔥☄🌨🌪🛸🔮🪄⚰🕯📜🪔🏮☯️🔆🔴⚫⚫◽🟡◽

2022. máj. 9. 16:22
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szimpatikus🙂
2022. máj. 9. 20:07
 12/20 A kérdező kommentje:
Írni akartam neki privátot, de miért tiltották ki?
2022. máj. 9. 20:08
 13/20 anonim ***** válasza:
93%
Nőj fel. Szánalom.
2022. máj. 9. 21:52
 14/20 A kérdező kommentje:

Én már felnőttem. 168 centi vagyok...

Miért tiltották ki?

2022. máj. 9. 22:02
 15/20 anonim ***** válasza:
94%
Igazából azzal, hogy reagáltok a hülye kérdéseire csak neki tesztek jót. Ignoráljátok azt egyszer megunja vagy ellesz magában.
2022. máj. 9. 22:10
 16/20 A kérdező kommentje:

Ajjj

Miért tiltották ki?

Válaszoljon már valaki

2022. máj. 9. 22:13
 17/20 anonim ***** válasza:
12%

meert sok buta kérdése volt és átment floodolásba.

a prolikkal ne törődj oylanok ők mint egy szekta itt élik az életüket , a valóságban ki vannak közösítve , így itt a neten ők is ezt teszik azzal ha valaki kicsit kilóg. Ez a gyakori.

2022. máj. 11. 09:29
 18/20 anonim ***** válasza:
Bocs, de ha legörgetem és kiadja a hasonló kérdéseket, ugyan ezt a kérdést kiadja.
2022. máj. 29. 13:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Ne tettesd már a hülyét
2022. jún. 9. 19:40
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem viccesek a kérdései :D
2022. jún. 11. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!