Egy történet ötletről szeretnék kérdezni, hülyeség ez az alap sztori?
"Ha bele olvasol egy ilyen sztorija, és jól van megírva igényesen, akkor érdekelne?"
Ha jól van megírva, bármi lehet az alapsztori. Elemezzük ki a tiédet (függetlenül az anime-től, amit amúgy nem ismerek). Kezdetnek ott a két férfi közötti diszharmónia: Pityu valamiért kedveli Robit, noha a másik utálja őt. Kérdés, hogy miért van ez? Erre már önmagában lehet építkezni. Akár mindkét fél szemszögéből be lehet mutatni, a két nézőpont összeegyeztethetetlenségében pedig ott a dráma. A tiltott szerelmi szállal felfokozható a feszültség egészen a történet tetőpontjáig. Szerintem teljesen jó alapanyag.
"Mert engem most nagyon érdekel ez az ihlet és meg akarom írni..."
Hajrá! Ne várd meg, míg elszáll az ihlet, és ne foglalkozz azzal, mások mit szólnának hozzá (pláne, amikor még el sem kezdted).
"...wattpadra de nem tudom, hogy bele kötnének-e vagy nem."
Kötekedők mindig vannak. Érdemes nem egyből Wattpadra, hanem magadnak, és előbb ismerőssel bétáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!