Ha valaki ír egy könyvet és az esetleg nagyon jó és az író ki szeretné adni, annak mi a menete? Hogy működik ez?
Szia! Nekem kiadták a könyvem. a 2.-nak ne higyj! A magánkiadás sem úgy néz ki, hogy rögtön adják is ki, hanem azért átnézik, ha kell javítják, hogy úgy egyáltalán kiadható e.
Gondolj bele, nem érdemes szennyet kiadniuk, mert őket is minősítené.
Amúgy úgy néz ki, hogy beküldöd, eldöntik jó e, ha magán, árajánlotot küldenek. Szerődést aláírtok. Korrektúrázzák a kéziratot, amit utána a szerzőnek küldenek hogy nézze át, akarja e így meghagyni. A szerző visszaküldi, hogy hogyan szeretné, erre válaszol a szerkesztő, ha nem lenne úgy jó, stb.
Megtervezik a borítót, a könyvbemutatót.
Igen, így már, hogy kifejtetted az álláspontodat, értelek és felpontoztalak.
Kérdező, bármi kérdésed van, nyugodtan kérdezz még. Én megpróbáltam leírni a tapasztalataim alapján, az előttem levő fiatalember is küldött hasznos linket, így egy képet kaptál az egészről. De bármilyen kérdésed van még, itt vagyunk.
Ja és SOK SIKERT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!