Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek lesz még valaha...

Szerintetek lesz még valaha olyan epikus szerelmi történet regényben, mint ami a Twilight saga volt?

Figyelt kérdés
Ami beindít egy új irodalmi hullámot, amit majd utána minden regény koppint, ami elvarázsolja a romantikus lelkűeket és triggerel minden perverz szexmániást, mert annyira romantikus.

2022. máj. 12. 13:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nem igazán szexelni szeretnének, eléggé mellékes benne az erotika. Edwardod nem nevezném dildónak, mert megvan a maga konfliktusa és önálló entitás.

A vámpírok pedig veszélyesek, ragadozók. Meglepetés!

Annyira pszichopaták, mint egy macska vagy egy orka. Csak engedelmeskednek az ösztöneiknek és/vagy uralni próbálják azokat. De egyértelműen benne van a viselkedésében a préda becserkészése. Ahhoz tudnám hasonlítani, amikor a lion whisperer csatornáján az oroszlánok mindig "stalkerként" viselkednek a magas fűben, nekirontanak a gazdájuknak, de aztán már játékosan terítik le, mert a pride tagjaként kezelik.

Szerintem felesleges vámpírokra emberi viselkedési normákat kivetíteni. Megpróbálnak emberként viselkedni, de nem azok.

2022. máj. 12. 18:22
 12/17 A kérdező kommentje:
*Edwardot
2022. máj. 12. 18:22
 13/17 anonim ***** válasza:
72%

Nos, szigorúan véve a twilight egy rettenetesen kilúgozott, felvizezett, mormonosított változata Stroker eredeti vámpírtörténetének.

De ha már mindent legyalázó, iszonyat pénzgyár, epikus szerelmi történet, fantasy vonalon... Hallottál már az Outlanderről?

2022. máj. 13. 21:55
 14/17 A kérdező kommentje:
Igaz, az tényleg jó lehet. Sokat hallottam róla, itthon meg is van az első három rész. Imádom a történelmi fikciót, főleg ha van benne fantasy is. Biztosan neki fogok állni olvasni.
2022. máj. 14. 01:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Remélem nem lesz még egy ilyen sz@r... XD
2022. máj. 16. 13:05
 16/17 A kérdező kommentje:

Találtam egy videót, amiben Stephenie Meyer arról beszél, hogy szeretne még írni folytatást. 🧛🏻‍♂️💗🐺

https://www.youtube.com/watch?v=hFIxNigBljM

Amúgy én inkább a Volturiról olvasnék szívesebben történeteket (ha már Twilight), de ő tudja. 🧛❤️🙃

2022. máj. 16. 14:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Meg egy olyan pasi mint Edward, SOHA nem lesz
2023. jún. 6. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!