Szerintetek lesz még valaha olyan epikus szerelmi történet regényben, mint ami a Twilight saga volt?
Nem igazán szexelni szeretnének, eléggé mellékes benne az erotika. Edwardod nem nevezném dildónak, mert megvan a maga konfliktusa és önálló entitás.
A vámpírok pedig veszélyesek, ragadozók. Meglepetés!
Annyira pszichopaták, mint egy macska vagy egy orka. Csak engedelmeskednek az ösztöneiknek és/vagy uralni próbálják azokat. De egyértelműen benne van a viselkedésében a préda becserkészése. Ahhoz tudnám hasonlítani, amikor a lion whisperer csatornáján az oroszlánok mindig "stalkerként" viselkednek a magas fűben, nekirontanak a gazdájuknak, de aztán már játékosan terítik le, mert a pride tagjaként kezelik.
Szerintem felesleges vámpírokra emberi viselkedési normákat kivetíteni. Megpróbálnak emberként viselkedni, de nem azok.
Nos, szigorúan véve a twilight egy rettenetesen kilúgozott, felvizezett, mormonosított változata Stroker eredeti vámpírtörténetének.
De ha már mindent legyalázó, iszonyat pénzgyár, epikus szerelmi történet, fantasy vonalon... Hallottál már az Outlanderről?
Találtam egy videót, amiben Stephenie Meyer arról beszél, hogy szeretne még írni folytatást. 🧛🏻♂️💗🐺
https://www.youtube.com/watch?v=hFIxNigBljM
Amúgy én inkább a Volturiról olvasnék szívesebben történeteket (ha már Twilight), de ő tudja. 🧛❤️🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!