Szerintetek lesz még valaha olyan epikus szerelmi történet regényben, mint ami a Twilight saga volt?
Eddig nem nagyon sikerült mégsem.
Mindegyik "nagy" dolog csak a koppintása, ami valami fanficből nőtt ki. Ráadásul ocsmány beszéddel túldúsítva. :(
Talán még a Heartstopper, ami hasonlóan aranyos tini borzalom.
De mindegyik másik "Nem hiszem el, hogy nem voltál meg megdugva." és ehhez hasonló párbeszédeket tartalmaz.
Jaj..😅
Na jó, tudod mit, az Utódlás jobb love sztori, ha a megfelelő szereplőkre figyelsz.
De az teljesen más műfaj.
Én most azokra gondolok, amik "tinik", amiket felnőtt, lehetőleg 40+ nők/férfiak írnak, akik álnéven Hermione-Piton, Harry-Dobby stb. szerelmi fanfikciókat írnak, akik shippelik Buffyt és Angelt, akiknek a kedvenc sorozatuk a Tuti gimi és a Szívek szállodája.
Egyszerűbben a vörös pöttyös könyvek, a dream válogatás és hasonlóak.
Szíval ami tini, egy kicsit kínos, egy kicsit égő, amiről senki nem meri bevallani, hogy elolvasta, kivéve ha tinilány vagy meleg tinifiú vagy kiéhezett anyuka.
Ebben a műfajban már rég volt valami új, konkrétan az Alkonyat óta szerintem semmi.
Amúgy 29/F vagyok és én imádom őket. De most tényleg ne más romantikus regényekkel keverjük össze.
A legjobb paranormális/vámpíros sztorikat mindig a keresztények írják vagy mert van egy erős üzenetük vagy a konfliktusukat dolgozzák fel istennel és a vallással és hasonló. Meyer, Rice, Stoker, de biztos vannak mások is.
A legtöbb paranormális romantikus sztoriban a vámpír csak szexjáték és nincs semmi érdekes a karakterében, egy dildó is helyettesíthetné. Szóval szerintem a paranormális románcokban is érdemes különbséget tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!