Oktató jellegű könyvek?
Tudnátok nekem javasolni, olyasmi könyveket, amik fejlesztenek szellemi, lelki szinten. Amiről úgy gondoljátok, ha elolvasom, több leszek vele, máshogy fogok szemlélni egyes dolgokat.
Nem igazán szoktam olvasni, viszont a napokban elolvastam egy light novelt. (Japán regény)
A címe Three Days of Happiness.
Lényegében egy velem egy idős srácról szól (20), aki eladja a hátralevő életét. Tulajdonképpen a novella megtanít arra, hogy hogyan értékeld az életed, miért fontos mindennél jobban az életed, és ahogy alakítod. Nagyon pozitív hatással volt rám, és egyben 5-6 óra alatt ki is olvastam azonnal, úgy beszippantott.
Éppen ezért szeretnék még hasonló könyveket olvasni, bármit szívesen fogadok, amit csak ajánlotok.
Sok light novelban animeszerű rajzok vannak meg illusztrációk. De amúgy ez nem vesz el az értékükből..
MAngákban és animékben is vannak komoylabb témákat boncolgatók. Ott van pl az inuyashiki(nem inuyasha!)
Novellákat ne mtudok, de szerintem ezek jók:
Alon Gratch: Ha a férfi beszélni tudna...
Sue Hadfield – Gill Hasson: Asszertivitás – Hogyan érvényesítsük sikeresen az érdekeinket?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!