Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Oktató jellegű könyvek?

Oktató jellegű könyvek?

Figyelt kérdés

Tudnátok nekem javasolni, olyasmi könyveket, amik fejlesztenek szellemi, lelki szinten. Amiről úgy gondoljátok, ha elolvasom, több leszek vele, máshogy fogok szemlélni egyes dolgokat.

Nem igazán szoktam olvasni, viszont a napokban elolvastam egy light novelt. (Japán regény)

A címe Three Days of Happiness.

Lényegében egy velem egy idős srácról szól (20), aki eladja a hátralevő életét. Tulajdonképpen a novella megtanít arra, hogy hogyan értékeld az életed, miért fontos mindennél jobban az életed, és ahogy alakítod. Nagyon pozitív hatással volt rám, és egyben 5-6 óra alatt ki is olvastam azonnal, úgy beszippantott.

Éppen ezért szeretnék még hasonló könyveket olvasni, bármit szívesen fogadok, amit csak ajánlotok.

2022. máj. 6. 16:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
38%
a light novel is tele van rajzokkal.
2022. máj. 9. 08:42
 22/27 A kérdező kommentje:
Biztos van olyan light novel is. Vagy mangarol beszélsz. Amit én olvastam, abban nem volt szerencsére.
2022. máj. 9. 15:35
 23/27 anonim ***** válasza:

Sok light novelban animeszerű rajzok vannak meg illusztrációk. De amúgy ez nem vesz el az értékükből..

MAngákban és animékben is vannak komoylabb témákat boncolgatók. Ott van pl az inuyashiki(nem inuyasha!)

2022. máj. 9. 18:33
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Novellákat ne mtudok, de szerintem ezek jók:

Alon Gratch: Ha a férfi beszélni tudna...

Sue Hadfield – Gill Hasson: Asszertivitás – Hogyan érvényesítsük sikeresen az érdekeinket?

2022. máj. 12. 15:12
 25/27 anonim ***** válasza:
Asszertìv kommunikáció, elkelne ide, 24es, telibetaláltál🤣
2022. máj. 30. 22:13
 26/27 anonim válasza:
Az első vagyok, és nagyon nem viccből írtam.. én személy szerint nagyon szerettem a könyvet, és eléggé tanulságos is..
2022. jún. 24. 12:05
 27/27 anonim ***** válasza:
Ha a Robinson tetszett, akkor lehet tetszene a Derszu Uzala is, én imádom.
2022. jún. 24. 12:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!