Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Agatha Christie - Halál a...

Agatha Christie - Halál a Níluson: Hogy került elő a pisztoly, amit a folyóba dobtak?

Figyelt kérdés
Most olvasom először és nekem ez egy nagy kérdőjel a regényben. Ki, hogy, mikor kerítette elő azt a pisztolyt, amit megtaláltak zsebkendőbe és kendőbe csavarva a folyóban? Úgy, hogy végig úton vannak (fogalmuk nem lehet, hol dobták ki), és nem hiszem, hogy búvárok lettek volna a hajón. Ez szerintetek is egy buktató? Meg sem volt magyarázva semmi, egyik pillanatról a másikra valaki megjelent, hogy megvan a fegyver. Vagy csak én vagyok hülye és nem értem?

ma 16:54
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Az ezredes küld embereket, hogy kutassák át a folyó fenekét. Lassan haladtak, mert sétaúton voltak, az a hajó nem is alkalmas gyors haladásra. Amikor kiderült, hogy gyilkosság volt, meg loccsanást is hallottak, simán megállhattak. Mivel egyenletesen haladtak, simán be lehetett lőni, kb. hol lehet a cucc.
ma 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!