Jó könyv, ami leköti a figyelmet, emberi tulajdonságokról/szenvedélybetegségekről/pszichológiá ról szól?
Figyelt kérdés
Ma voltam a Libriben, és azon kaptam magam, hogy egy 200 oldalas könyv 4e forint, amiben akkora betűtípust használnak, hogy egy duplaszemüvegesnek sem jelent gondot.
Szóval nem ilyen típusú könyvre gondolok, ami "divatos", csinos borítás, hanem inkább elgondolkodtató.
2022. ápr. 26. 22:47
2/6 anonim válasza:
James Frey: Millió apró darabban
Az író saját drogfüggőségéről írt. Mikor olvastam alig tudtam letteni. Még a magyar tanarom is aki érettségiztetett elismerően beszélt róla. (Én ajánlottam és adtam oda saját példányomat)
3/6 anonim válasza:
2-es válaszát csak megerősíteni tudom!
4/6 anonim válasza:
Szia! Az álomgyár kiadó oldalán most rengeteg könyv akciós 999ft. Az egyik amit nagyon tudok ajánlani esetleg egy pszicho thriller, Amanda Robson-irigy című könyve. Most is azt olvasom, kiváló szerintem. Egy fejezet pár mondattól 3-4oldalig tart, viszont ez pont, hogy nagyon illik a könyv stílusához, mindig a szereplők szemszögéből ír. Vagy esetleg a Daniel című könyv is szintén ebben az akcióban elérhető (családon belüli erőszak, az apa bántalmazza a fiát). Nézz szét szerintem én imádom az álomgyárat, nagyon gyakran vannak nagyon nagy akcióik (meg minden hónapban van 1-2nap amikor a boltban 30%-al olcsóbb az összes könyv, úgyhogy ha az árát is figyelembe vesszük tényleg nagyon szuper kiadó, csak ajánlani tudom). Sajnos olyan pszichológiait nem igazán tudok mondani ami nem véres😅 maximum Sigmond Freud könyvek (a halálösztön és az életösztönök, helikon zsebkönyvek).
5/6 anonim válasza:
Ja és azt kihagytam, hogy a moly.hu-n megtudod nézni, hogy melyik könyv éppen hol a legolcsóbb (a libriben boltjaiban csak eredeti áron vásárolhatsz, max néha van egy-egy akció(de az is inkább a webáruházukban) míg pl a book24-en szinte mindig legalább 20%-os akciók vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!