Miért lett ez belőlem?Miért gyűlőltem meg az emberi fajt?
Figyelt kérdés
Olyan szinten meggyűlőltem a sok mocskosságukért az embereket hogy megkeményedett az ártatlan jólelkű tiszta finom szívem amit kaptam az úrtól.Lényegében attól lett hogy annyira megutáltam párom anyját aki csak idegesít magába ha megszólal vagy ha meglátom,megtudnám ölni.Csak kerülgetjük egymást a házban mert nem szívleljük egymást.Ezt én direkt hangosan a párom tudtára is adtam hogy nem szeretem a családját.De párom nem akarja kitenni a házunkból mert sajnálja közbe meg tiszteletlen a fiával semmit nem jelent neki hogy neki meg kéne húzni magát mert másnál lakik még akkor is ha az a tulajdon gyereke.Köztünk passzív agresszíó van végülis mert mi nem beszélünk egymással de eldöntöttem hogy köszönni sem fogok neki és nem válaszolok ha kérdez mert levegőnek akarom nézni.2022. ápr. 18. 01:22
1/11 A kérdező kommentje:
Ha nem értenétek miért utálom ennyire elmondom.Fia fizet mindent neki mert neki nincs jövedelme,de akkor is megszól minket hogy mi miért teázunk,meg fiának hogy mit nézhet a neten amit Ő MAGA FIZET.A párom meghunyászkodik az ő hatalmaskodásának de az anyja annyit nem tenne meg hogy maga után eltörölgetne amikor oda mocskol a konyhában.Én azért nem szólok neki mert amikor egyszer kiosztottam jó hogy nem jött nekem annyira erőszakos,amit ő határozottsággal magyaráz pedig az utálatos arogancia amit ő alkalmaz velünk szembe mikor mi befogadtuk.Ráadásul esze ágában sincs elmenni tőlünk mivel kihasznál mindenkit és mindent maga körül kényelmesebb neki hogy a fia eltartja azzal a címszóval hogy ő kire számítson.
2022. ápr. 18. 01:29
2/11 A kérdező kommentje:
Amíg nem volt itt nagyon békében voltam a világgal nem idegeskedtem most meg utálom az életem a nő miatt.
2022. ápr. 18. 01:30
4/11 anonim válasza:
Legjobb, ha lelépsz.
Mond meg a párodnak, vagy te, vagy a muter.
5/11 anonim válasza:
Ha ilyen párom lenne, nem maradnék vele. Az anyja sem normális, de a srác sem.
6/11 anonim válasza:
Tehát nem az embereket gyűlölted meg, csak az anyósodról akartál panaszkodni. Akkor miért nem úgy írod ki a kérdést? Lotyó.
7/11 anonim válasza:
Nem tudom, mennyi idős vagy, de az egész emberiséget meggyűlölni kemény 2 egyén miatt nem túl sok érzelmi intelligenciára vall.
8/11 anonim válasza:
Hát, akkor nincs más megoldás, mint normális tárat keresni, eköltözni, mert ezek nem fognak megváltozni. Kedves anyuci élete végéig szívni fogja a fia vérét.
10/11 A kérdező kommentje:
Mi az a érzelmi intelligencia?
2022. ápr. 18. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!