Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Vannak itt olyan tizenévesek,...

Vannak itt olyan tizenévesek, akik komolyabb műveket is szoktak olvasni?

Figyelt kérdés
Úgyértem nem csak tvájlájt meg ezek (jó, én nem olvastam, tehát nem szarozom), hanem régebbi klasszikusokat :)
2010. szept. 15. 22:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Jane Eyre, Üvöltő szelek- Bronte nővérek; Jane Austen. :D

Nemsokára Rejőtől fogok olvasni... :)

Annyi könyvet olvastam már, hogy el fel se tudnám sorolni az összeset..

Imádom Tamási Áron Ábeljét! :D

15/L

2010. szept. 19. 21:04
 22/26 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) te vagy az első válaszoló!
2010. szept. 19. 21:22
 23/26 anonim ***** válasza:
Elméletileg. :D
2010. szept. 20. 15:08
 24/26 anonim ***** válasza:
Nála néhány példány kivételével kimaradtak a tipikus tiniregények, én már 12-13 évesen is a nagy klasszikusokat nyomtam :) Jane Austentől Móricz Zsigmondon át Dan Browni-ig mindent, Márquez-t éppúgy, mint Dumas-t vagy Shakespeare-t és Moliére-t :)
2010. szept. 24. 19:21
 25/26 anonim ***** válasza:

Bár már nem vagyok tizenéves, és a Twilightokat sem olvastam, viszont a Harry Pottereket szeretem. Ezenkívül tizenéves koromban szívesen olvastam Agatha Christie-t, E.S. Gardnert, Rejtőt, Lőrincz L. Lászlót. Most már kevésbé olvasok krimit meg fantasztikust, inkább Merlét, Ken Follet-et, történelmi meg életrajzi jellegű regényeket, pl a Munkácsyról szóló Nap szerelmese, Aranyecset páros sztem nagyon jó, illetve Száva István Menlo parki varázslója Edison életéről. Szeretem még Stendhaltól a Vörös és feketét, meg most pl a Sógunt olvasom. :)

(És egy korábbi hozzászólásra reagálva nagyon szeretném elolvasni a Suhog a selyem, libben a bársonyt, de sajnos még nem sikerült beszereznem, de a filmet imádom, ami a regényből készült :D )

2010. okt. 24. 19:08
 26/26 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. okt. 25. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!