Vannak itt olyan tizenévesek, akik komolyabb műveket is szoktak olvasni?
nagyon szeretem a harry pottert, twilight-ot, de am Rejtő Jenő, Agatha Christie, Gerald Durrel művein nőttem fel
igazi kedvenceim: Henry Charriére: Pillangó
Emily Bronte: Üvöltő szelek
Sienkiewicz: Quo vadis
22/L
én 11 éves vagyok,de nagyon szeretem a twilight-
saga-t a harry pottert és a vámpírnaplókat,meg a darren shan könyveket,
de szeretem agatha christit meg sherlock holmest,
sőt a kötelezőket is mármint a pál utcai fiúk az egri csillagok
Jane Austent imádom... :)
De rengeteg kedvenc kötelezőm van, imádom a drámákat is... De nem szólóm le a Twilight-ot, mert végül is romantikus történetnek megteszi... Olyan, mintha Nicholas Sparks-ot olvasnék. :D Na jó, azért nem, de érted... :)
Te milyen klasszikusokat szeretsz? :)
Ha Kosztolányi és Móricz annak számít, akkor igen.
Valamint Stephen Kinget is szeretem.
Off: Hogyhogy -10 válaszos a kérdésed ? :D
énis néztem bazz :D:D
de már csak -8
le is printscreeneltem
én vagyok a gyakori királya!!! megdöntöttem a legkevesebb válasz rekordját :D
Én is a -8 válasz miatt néztem be (negatív rekordO.o), de azért válaszolok is^^
Szeretem a régi regényeket (főleg, ha a kiadás sem új - a régi könyvek illatához képest a legdrágább parfüm is silány pacsuliként hat a szememben), van ami muszájból kezdek el olvasni (pl kötelező), ilyen volt a Candide és a Tratuffe, eleinte mindkettőtől idegenkedtem, de mára szívesen újraolvasom őket. Másokat persze önszántalmból kezdtem el olvasni: Üvöltő szelek, Bűn és bűnhődés, Büszkeség és balítélet, Vágy és vezeklés (imádom az alliterációt a címükben*.*), de Poe-tól is van egy novelláskötetem (a címe most nem ugrik be:S) azt is szeretem, ahogy a verseit is.
De a mostani könyveket is szeretem (az előzőleg említett Vágy és vezeklés modern, nem is tudom miért írtam oda is), pl a Suhog a selyem, libben a bársony, a kedvencem, amit valaha olvastam.
És bár te nem tetted meg, én megteszem a Twilight szar (mivel olvastam, azt hiszem, nekem jogom van kijelenteni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!