Tudnátok olyan fantasy könyveket ajánlani, ami fiúknak is érdekesek?
Akárhogy is nézegetem jelenleg a fantasy könyv felhozatalt, nem nagyon találok olyat ami nekem legalábbis felkeltené az érdeklődésemet.
Az alap Gyűrűk Ura, meg Trónok Harca könyveken túlmenően én még talán ezt a Tövisek Hercege könyveket nézegetem, meg amiket ennek az írója írt, talán ezek jók lehetnek.
Viszont keresnék én még.
A baj az hogy sok a női író ezen a téren is, és hát finoman fogalmazva is "ifjúsági" könyveket írnak, tehát sablonos adott 1 tini lány aki így meg úgy gyönyörű és megkap mindent amiről a lányok álmodoznak stílusban, - ezúttal - fantasy köntösbe öltöztetve. Ezeket én úgy elkerülném, mert hát nem éppen én vagyok a célközönségük. A baj csak az hogy ezeket dobálja fel a net, én pedig nem találok még egy olyan írót aki férfiaknak is való fantasy regényeket írna.
Tudnátok néhányat ajánlani légyszi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!