Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szent Johanna gimi, Reni és...

Szent Johanna gimi, Reni és Cortet szerelme?

Figyelt kérdés

12 évesen olvastam először a Szjg-t. Emlékszem, mennyire odavoltam érte. Olyan gimibe akartam járni, mint ők. Olyan párkapcsolatot szerettem volna, mint amilyen Renié és Cortezé

Azóta eltelt jópár év és észrevettem egypár dolgot.

Mint tudjuk, szeptember 8-án találkoznak először. Azóta a Reni élete másról sem szól, mint Cortezről ( oké, lehet, hogy túloztam, de a naplója 70% mindenképp C. tölti ki)

Tulajdonképpen, miért is szeretett bele Cortezbe? Alig ismeri a srácot. Csak annyit tud róla, hogy gördeszkázik, menő, gazdag szülei vannak. Mégis, többször írja le, hogy szerelmes belé. Hogy lehet valaki egy, olyan srácba szerelmes, akit alig ismer? Mit szeret egyáltalán Cortezbe? Két és fél évig bunkó volt vele, megcsalta a barátnőjét Renivel. Tényleg ő lenne az ideális barát?

(Nem, nem utálom a Szent Johanna gimit, sok szép pillanatot adott nekem.)

2022. márc. 9. 19:10
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Nem olvastam a könyvet, de a való életben is vannak ilyen "szerelmek".

Sokan "halálosan szerelmesek" egy ismert személybe, de nekem gimiben volt egy barátnőm, akivel egyszer összefutottunk egy sráccal, akit még általánosból ismertem, bemutattam őket egymásnak. Másnap már a közös jövőjüket tervezte a csaj.

2022. márc. 9. 20:31
 2/9 ilballodellavita ***** válasza:
91%
Nem kell, hogy a való életben is ilyenek legyenek a kapcsolatok. Ha úgy tetszik, fikció. Laura nem azért írta meg, hogy onnantól mindenki így éljen. Kitalált történet. Also, nem írja le, de gondolom az osztály miatt valamennyire ismerte C-t, miután összejöttek, jobban megismerték egymást, elmélyítették a kapcsolatukat.
2022. márc. 9. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem is volt szerelmes Cortezbe (amíg össze nem jöttek és meg nem ismerte), csak "szimplán" eléggé rajongott a srácért. Legalábbis szerintem.
2022. márc. 10. 08:52
 4/9 A kérdező kommentje:
#3 Én us így gondolom
2022. márc. 10. 16:11
 5/9 A kérdező kommentje:
*is
2022. márc. 10. 16:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerelem első látásra.
2022. márc. 11. 20:22
 7/9 anonim ***** válasza:
75%

Van ilyen a valóságban is. A hormonok okozzák.

Az más kérdés, hogy szerintem Reni csúnyán elrontotta, amikor hormonjai viharában mindenképpen Cortez után epekedett, és nem Arnoldot választotta.

2022. márc. 11. 21:05
 8/9 anonim válasza:
91%
Ismerős Reni helyzete. Lehet, hogy meglátta Cortez-t, azonnal "beleszeretett", és amikor elkezdte jobban és jobban megismerni, egyre jobban szerelem lett a felületes (akár erős) vonzalomból is.
2022. márc. 13. 19:43
 9/9 KGabi válasza:
100%
Az is lehet hogy az elején csak úgy szerette mint Edina és csak utána, miútán megismerte szeretett csak bele igazán.
2022. ápr. 6. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!