Tudtok-e olyan könyvet javasolni, ami olyan mint a Szent Johanna gimi (sulis, szerelmes, tinikről) csak egy fiú szemszögéből?
Figyelt kérdés
2016. dec. 31. 10:52
1/9 anonim válasza:
A hűvösvölgyi suli de az nem fiú hanem egy ikerpár szemszögéből van
Bocs ha nem ilyet keresel😊
2/9 anonim válasza:
Tavi Katától a Sulijegyzetekben van egy pár olyan rész ami fiú szemszögéből van, de a legtöbb a lányéból. A Szívcsapás könysorozatnak kicsit más a stílusa, mint ezeknek a magyar könyveknek, de nekem nagyon tetszett, és azt hiszem valamelyik része a fiú szemszögéből van.
3/9 anonim válasza:
Én ezt nem olvastam,de szerintem valami ilyesmi lehet az Egy ropi naplója c. Könyvsorozat.
4/9 tisztaminta válasza:
szia én olvastam a szent johanna gimit leiner laurától esetlek a loltól a mire jó a rossz fiú? ezt a könyvet olvastam ha gondolod elolvasod
7/9 Nagyzsófia92 válasza:
Molnár Tóni: Tépődések
Egy férfi írta, és nem tudta meghazudtolni önmagát. Viszont sajnos nem regény, hanem párbeszédes, de annyi baj legyen.
8/9 anonim válasza:
Adrian Mole naplója, csak ez Angliában játszódik, de itt is megjelent
9/9 anonim válasza:
A Soha de soha sorozat Silasnek a szemszögéből is íródik. Meg nagyon jó könyv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!