Az SzJG Kalauzban benne van, hogy Ricsi mióta szerelmes Virágba? Ha igen mikortól?
Figyelt kérdés
Ha pedig nincs benne, valaki leírja nekem Virág és Ricsi adatlapját?2013. aug. 20. 23:25
1/9 anonim válasza:
moly.hu nevű oldalo nézegesd az idézeteket. :) sok mindent megtudsz:)
3/9 Borii# válasza:
A Kalauzban nincs benne! Most ide nem írom le neked Ricsi és Virág adatlapját, de ha leírod az e-mail címed, akkor oda elküldöm:)
4/9 anonim válasza:
hát amióta nem emós virág. Valamelyik könyvben benne van.
Msn-eztek,írta ricsi neki h tetszik neki mióta váltott,akkor a virág úgy zavarba jött,hogy lejött msnről,majd visszament,ricsi kérdezte h hol volt,ő meg mondta h gondolkodott és neki is tetszik ricsi. Azóta.
5/9 anonim válasza:
Igazából a harmadik kötet óta, én ott voltam a 3. SzJG találkozón, és ott megkérdeztük Leiner Laurától.
6/9 anonim válasza:
már amikor Virág emós már akkor is tetszik Ricsinek mert amikor már Virág "normális" lesz akk Ricsi azt írja hogy így jobban tetszel
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2013. aug. 31. 20:40
8/9 anonim válasza:
Én láttam videót a 3. SZJG találkozóról, és ott azt mondja Laura, hogy már a 3. kötetben tetszett neki.
9/9 anonim válasza:
Szerintem a 3. rész óta tetszik neki. Talán amikor keresni kellett és megtalálták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!