Ki az, aki Arnold szerelmi vallomása előtt nem kedvelte őt a könyv első olvasásakor, és miért?
1. Azért több kapcsolat volt közte, mint C-vel, akivel nincs egy normális beszélgetésük kb soha és így abba szerelmes a csaj, hogy idealizált képe van róla.
Arnoldban csak az nem tetszett, hogy semmi másról nem akart hallani, mint a könyvekről, meg nagyon manipulatív volt. Szerintem simán járhattak volna egy évet vagy valami, annyira nem volt rossz arc.
1 - szerintem Arnold nem az a típus, és igen sok kapcsolat van közöttük
2 - szerelem volt első látásra, és egy idő után jobban megismerte, hisz egy osztályba jártak, és ott volt még az infóórára készített videó a gyerekkoráról, ami után még jobban ismerte őt. és a könyveknél igazad van, engem uóis kicsit zavart, hogy csak az volt a téma, és egyetértek, manipulatív volt.
Már a legelső kötetekben is állandóan ő akarta megmondani a tutit, mindenkit utált maga körül. Renit azért fogadta el és tűrte meg, mert ő is kívülálló volt.
Reni fejébe dumálta, hogy az osztályuk nagyobb fele felszínes, komolytalan bagázs, és ne is álmodjon arról, hogy valaha emberszámba veszik.
Pedig ez nem volt igaz. Ahogy utólag kiderült, már akkor is szívesen befogadták volna, de mivel Arnold állandóan körülötte ólálkodott, a sznobizmusa miatt inkább nem próbálkoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!