A Szent Johanna Gimiben kiírják Arnoldot?
A 4.-et pont nem olvastam, de az tény, hogy 11. osztálytól Párizsban tanul tovább, így ekkor már nem jár a Szent Johannába.
Aztán amikor egyszer-egyszer hazajön és összefutnak, jön a bonyodalom, és már Arnold se az az ártatlan Einstein-fiú, akinek több kötetben keresztül hitte az olvasó...
Köszönöm a válaszokat...
Fogalmam sincs, hogy ennek mi értelme volt. Pedig imádtam Arnold jellemét, ő volt az egészben a kedvenc szereplőm...Arra esetleg tudnátok válaszolni, hogy Cortez mikortól kezd el érdeklődni Renáta után?
4-es vagyok. Hát igen... Én ott kezdtem nem szeretni a sorozatot, amikor Arnold már nem volt benne, később jöttem rá, mennyire számító "fordulat" is volt ez az írónő részéről.
-
Az ötödik részben.
Állítólag már 10.-ben is érdeklődött Reni iránt, folyamatosan (egyre jobban) ez a 8/2 részben derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!