Akik pocskondiázzák Arnoldot, légyszíves írják már ide, hogy hány évesek. Kíváncsi vagyok. (? )
Milyen Arnoldot? Sok Arnoldot ismerek.
Nem ártana megjelölni, kiről van szó...
15....nem mintha pocskondiáznám, ahogy említed, de nem néztem soha jó szemmel amit azután csinált, hogy Reni és Cortez összejöttek.
És kedves válaszoló, ismerek olyanokat, akik 30-35 évesen olvassák azt a "szennyet", és megfogta őket a történet.
13/F Szerintem alapból olyan mint én, hogyan tudnám már pocskondiázni?? Szerintem Renit valaki mindenki irányítja, akarva (Kinga), vagy akaratlanul (Cortez).
És szerintem a fél világ fel sem fogja hogy Leiner Laura Szent Johanna Gimi c. könyvéről van szó itten.
14/L . És én sem bírom Arnoldot .
Aha , csak 10-12 évesek .... persze . Rengeteg ismerősöm van , akik 13-14-15 évesen is olvassák ! Sőt !
15/L
nem "pocskondiázom" Arnoldot,de nagyon unszimpatikus a viselkedése,főleg h tudja Cortez -nek is tetszik Reni és forditva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!