Akik pocskondiázzák Arnoldot, légyszíves írják már ide, hogy hány évesek. Kíváncsi vagyok. (? )
14 éves vagyok. egy időben utáltam arnoldot mert egyszerűen arogáns baromnak tartottam ahogy önző modon megpróbálta "megvédeni" Renit Corteztől. de a sorozat vége felé elkezdtem szeretni. élvezem ahogyan Cortezzel veszekednek.olyan muris :D
kedves 2. válaszoló! lehet hogy ez a könyv nem valami színvonalas, de el sem tudod képzelni hogy milyen jó olvasni olyan könyvet ami könnyebben értelmezhető? Anyukám is elolvasta, velem várta a sorozat többi részét, ő sem tartja valami nagy könyvnek de szerinte is jó olvasni. mert pihensz közben, élvezed. jó megismerni szereplőket és velük élni pár oldal ereéig. ez semmi képpen nem egy "szenny" de az már más ha te folyton nehéz olvasmányt olvasol...
17/L...........
Annyira okoska vagyok de komolyan!!!! 10-12 ig??? Ugyanmár!! Plusz vannak akik (én is itt vagyok) nem pocskondiázzák hanem megvan rólaegy véleményük!!! Miss ArnoldFan!!! És?? Miért ne tehetném ezt (nem tettem még soha!!!!!!!)???? Van hozzá jogom!!! Nem kell mindenkinek a te kis világodat követni!!!!!! Pusszz
1-4 rész imádtam Arnold karakterét...6.kötetben már nem igazán..7.kötetben nem szerettem meg jobban..8.kötetben viszont kicsit újra olyan volt,mint amúgy az 1-4 részben!!:))
Ettől függetlenül megvan mindenkinek a véleménye..azért gondoljunk bele,ha Arnold nem lett volna akkor reni meg Cortez összejön minimum a 2.vagy3.kötet végén,és akkor nem lett volna érdekes a sorozat!
minden karakternek volt befolyása a kötetben,azt meg hogy ki kit kedvel mindenkinek a saját gondja/dolga...17/L
19-es: én elég nehezen tudom elképzelni, hogy egy ilyen menő banda teljesen "ártatlan" ilyen téren.
Egyébként oké, hogy lehetséges, hogy örökké szerelmesek maradnak, de azért be kell vallani, hogy erre nem nagy az esély.
Lehet a véleményemért utálni (pont az szjg közösség miatt lettem lepontozva egyszer 40 százalék alá, mert nem tudtam hogy miről van szó -.-) de az nem lenne egy nagyon okos dolog.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!