Mért utálja szinte mindenki Arnoldot a SzJG-ből? :SS
A válasz egyszerű.
Kihasználta, és irányította Renátát.
Ezt onnan tudod megállapítani, hogy míg Arnold jelen volt Renáta életében - mármint 10. végéig - addig nem jöhetett össze szerelmével, Cortezzel. Millió alkalom lett volna arra hogy összejöjjenek, de majdnem mindet Arnold "cseszte el". Cortezzel amúgy sem volt jóban. de amikor megtudta, hogy ő is ugyanazt a lányt szereti, azóta jobban utálta. + ott van az is hogy azért nem akarta, hogy összejöjjenek, hátha mégis beleszeret Renáta Arnold-ba. Ez az önzőség. nekem ez a véleményem.
Spoilert tartalmaz!!!
Mindenki máshogy gondolja...
Team Arnold, Team Cortez, mi csak Reni szemszögét ismerjük.
Ki ne lenne dühös, amikor megtudja, hogy az ő szerelme mást szeret? Ő pedig csak a "barát" zónában van?
Lehet, hogy annyira szerette Renit, hogy ez már az önzőségbe ment át - mindenkivel bunkó, aki nem Reni.
Aztán mondhatnánk azt, hogy aki igazán szereti a másikat, azt elengedi. Arnold is elment Párizsba, nem?
De aztán meglátogatta, és össze is vesztek - az egyetlen ember, aki megértette, most örökre meg akarja vele szakítani a kapcsolatot? Ki ne lenne ilyenkor kiakadva?
Az is igaz, hogy egy rohadt bunkó stílusa van a gyereknek, de szerintem elkeseredettségében lett ilyen, noha előtte sem volt piskóta.
Nem szereti őt, nem barátja neki úgymond senki, és adja a "senki sem érdekel" figurát, pedig belül nagyon is egyedül van. Ekkor pedig úgy reagál, mint a sarokba szorított kutya: támad.
Rátett magának ő is néhány lapáttal, de szerintem, ha nem ismerjük az ő szemszögét, akkor ne ítélkezzünk.
Én az első részekben kedveltem, de aztán akkora egy bunkó tuskó lett, hogy azt hittem kivágom a könyvet :DD
Ugyanakkor valahol meg tudom őt is érteni, ha belegondolok, hogy nekem lenne egy legjobb fiúbarátom, akibe szerelmes vagyok és közben más lány után epekedik... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!