Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Csak nekem tűnt fel hogy...

Csak nekem tűnt fel hogy jobban beleillik arnold (szent johanna gimi) karakterébe, ha meleg?

Figyelt kérdés

előre is bocsánat azoktól akiknek már tökük teli volt az eszjégével már 2013ban es most háborús emlékeik támadnak. :( én is így érzek.

igazából ez nem kérdés (max a véleményeitekre vagyok kíváncsi). mivel szinte biztos hogy egy páran nem vagytok a legélesebbek:

- kifejtem ezt, de aki előjön azzal hogy "hurrhurr így lett megírva" az kamu es meleg.

- lgbt-be tartozom, szóval ezt a legkissebb mértékbe se bántásból mondom

- elkezdesz LOLXDBZIzni és doxxollak bih

egyszerűen, így visszagondolva nem értem hogy miért ragaszkodott az író annyira, hogy (mindenki renibe szerelmes) arnold het.

az összes interakciójából másokkal az jön le, hogy nem érdekli senki (romantikus ill. platonikus szempontból se igazán); ezt egy csomó lgbt ember csinálja, hogy ahelyett, hogy elrendezné magában a szerelem/identitás kérdést, csak minél távolabb tolja magától, így extrémekbe esik.

egyedül neki voltak "csaklány" barátai (a többiek is haverkodtak de arnoldnak egy fiú barátja se volt, pedig ha nagyon akar...). ez szerintem a leginkább eltörpülő indok, de a tradicionális médiában sokszor így jelzik a meleg karaktereket.

mivel arnold nem esett nagyon a niceguy kategóriába ("kedves voltam hozzád mint egy normális ember miért nem akarsz [járni velem]") igy még az sem mondható el róla.

lányok közeledését egyértelműen elutasította (gondolok itt hogy a jujdejó sulibulikon nem akart táncolni egyáltalán senkivel - renivel se)

nem tudom valahogy beleillett volna a bölcsész nekem ne mondja meg senki mit csináljak imidzsébe ha meleg lol.

meg ha ezzel a szemmel olvasod a könyveket egy szinten azt is be tudod mesélni magadnak hogy nem azért "akadályozta" renit, hogy összejöjjön cortezzel, hogy utána majd ő románcolja renit, hanem inkább mert ő akart együtt lenni cortezzel lol.

ez már csak az utolsó de az irodalom az egyik legkevésbé hetero érdeklődési kör.

amúgy ha leeszjégéereztek én livestreamelem az öngyilkosságom.

2018. febr. 26. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

Hülyeség, vagyis szerintem az.

Arnold egyszerűen inkább antiszoc volt, akit nem érdekeltek túlzottan az emberi közeledések, Renivel viszont mégis ki tudott jönni.

"ez már csak az utolsó de az irodalom az egyik legkevésbé hetero érdeklődési kör."

Ez úgy ahogy van butaság. :)

2018. febr. 26. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Ez az egész igazából bennem - melegként - is megfogalmazódott. Abszolút meleget lehetett volna kanyarítani belőle. Illetve van esély arra, hogy még nem fedezte fel magát rendesen és érzéseit félreértelmezte Reni irányában. Szerintem ez legyen a képzeletünk talánya. :-)

30/F

2018. aug. 9. 20:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
gondolkozzunk ésszerűen!:). nem, Arnold nem meleg. miért nem? mert szerelmes volt Renibe. és most azonnal meg tudom cáfolni, az "Arnold szerelmes Cortezbe" dolgot. tények. 1. Arnold ki nem állhatta Cortezt, gyűlölte, utálta (!!!) , féltékeny volt, szóval ez által ez lehetetlen. 2. Akkor mi volt az a könyvtári csók Arnold és Reni között? 3. Arnold mindig besertodott ha Reni másik fiúval lógott. Stb stb. Arnold nem meleg, hanem antiszoc
2019. júl. 20. 01:49
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
azthiszem ezt azért mondod, mert te is lgbtq tag vagy, és élénk a fantáziád. nekem is az, de azért azthiszem laura könyveiben még szinte egyetlen lgbtq karakter sem volt, az szjg meg régi, így biztosan nem írt bele a karakterébe semmi ilyesmét. arnold egyszerűen zárkózott és intelligens, a szexualitás nem a központban van, szerelmes volt renibe, tehát nem meleg, maximum bisexuális lehet, de a könyvben SEHOL sem tesznek utalást arra, hogy a férfiak bármilyen szinten érdekelnék. ha létezne egy spin-off, ahol arnold Franciaországi kalandjait olvassuk, és mondjuk jönne egy Pierre, akivel összejön, akkor igaz, tényleg az, de szerintem Laura sosem szánta annak, és a karakteréhez is nehezen passzolna ez a tulajdonság.
2021. márc. 30. 11:14
 5/5 anonim ***** válasza:
87%

Hát most, hogy így végiggondolom, nekem általánosban és gimiben is volt olyan osztálytársam, aki nagyjából ilyen, mint amilyennek leírtad, és tényleg mindkettő meleg. Az nem jelent semmit, hogy próbálkozott Reninél, a gimis meleg osztálytársunknak is volt kísérlete lányokkal, csak osztálytalálkozón tudtuk meg, hogy amúgy meleg. Szerintem belefér, hogy Arnold meleg és a Reni iránti érzelmei csak az útkeresése része, vagy az is lehet, hogy bi. De persze simán lehet, hogy heteró, csak aszociális.

Azt viszont kizártnak tartom, hogy bejönne neki Cortez, utálja, szerintem akkor se tetszene neki Reni kapcsolata Cortezzel, ha abszolút csak barátságot érezne Reni iránt.

2021. dec. 4. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!