Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyvmolyok, ti jártatok már...

Könyvmolyok, ti jártatok már úgy, hogy egyszerűen nem tudtok végig olvasni egy könyvet?

Figyelt kérdés

Én pontosan így vagyok most.

Egy ideje olvasom már az Erin Watt - Royal család sorozatot, az 5. kötetben megakadtam. Kb a felénél tartok a könyvnek, és egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy elolvassam már 1 hete. Zavart ez az olvasási válság, ezért elővettem egy másik könyvet, amit imádtam első alkalommal is és most is. Azt be is fejeztem, de a Royal családhoz egyszerűen nem tudok visszatérni, pedig nagyon szeretném idén még befejezni ezt a sorozatot, de nem megy... Az első 3 kötete letehetetlen volt számomra, a 3.5 is elég jó volt, de most nem megy a folytatás.

E-könyvet szoktam olvasni, én drive-ban gyűjtöm a könyveket és mappáról-mappára helyezgetem a könyveket, attól függően, hogy "Olvasandó" vagy "Olvastam".

Mit ajánlanátok? Ti mindig minden könyvet befejeztek?

2021. dec. 31. 18:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
10-es vagyok megint. Eszembe jutott! Danielle Steel. Szerintem 5 könyvét hagytam abba minimum, de lehet többet.
2022. jan. 2. 23:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Kevés könyv van amit nem olvasok végig. Olyan könyvsorozat, aminek nem olvastam több részét, esetleg csak az elsőt olvastam el, na olyan van pár. Egy könyvnek borzasztónak kell lennie, hogy letegyem (Gyűrűk Ura, Aranyember), ha csak szimplán rossz, akkor valahogy végigszenvedem, hogy eszembe se jusson a többi részt olvasni (Szürke 50 árnyalata).
2022. jan. 4. 18:14
 13/14 A kérdező kommentje:

Szürke 50 árnyalatából a legvégén maradt pár oldal, meg a többi részét nem olvastam el. Az is egy olyan könyv, ami egyszerűen nem megy. Pedig szeretem az olyan történeteket, ahol a férfi birtokló, de a Szürke 50 árnyalata durva, és nem akartam tovább "abban a világban élni", mikor sokkal jobb könyvek vannak.

Köszönöm szépen a kommenteket és a szavazatokat!

2022. jan. 4. 22:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze! A már említett Zabhegyező, Éhezők Viadala.
2022. jan. 6. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!