Könyvmolyok, ti jártatok már úgy, hogy egyszerűen nem tudtok végig olvasni egy könyvet?
Én pontosan így vagyok most.
Egy ideje olvasom már az Erin Watt - Royal család sorozatot, az 5. kötetben megakadtam. Kb a felénél tartok a könyvnek, és egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy elolvassam már 1 hete. Zavart ez az olvasási válság, ezért elővettem egy másik könyvet, amit imádtam első alkalommal is és most is. Azt be is fejeztem, de a Royal családhoz egyszerűen nem tudok visszatérni, pedig nagyon szeretném idén még befejezni ezt a sorozatot, de nem megy... Az első 3 kötete letehetetlen volt számomra, a 3.5 is elég jó volt, de most nem megy a folytatás.
E-könyvet szoktam olvasni, én drive-ban gyűjtöm a könyveket és mappáról-mappára helyezgetem a könyveket, attól függően, hogy "Olvasandó" vagy "Olvastam".
Mit ajánlanátok? Ti mindig minden könyvet befejeztek?
Szürke 50 árnyalatából a legvégén maradt pár oldal, meg a többi részét nem olvastam el. Az is egy olyan könyv, ami egyszerűen nem megy. Pedig szeretem az olyan történeteket, ahol a férfi birtokló, de a Szürke 50 árnyalata durva, és nem akartam tovább "abban a világban élni", mikor sokkal jobb könyvek vannak.
Köszönöm szépen a kommenteket és a szavazatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!