Jenny Jinya-tól valaki esetleg rendelte már meg a Loving reaper című képregényt? Ilyen állatos, szomorú és aranyos történetek vannak benne.
Figyelt kérdés
36 oldalas, és találtam egy magyar oldalt ahonnan rendelni lehet, majd belinkelem. Viszont nem tudom hogy megéri-e megvenni? Vagy teljesen ugyanazok vannak benne mint ami instagramra ki van téve? Instagramon olvastam az összeset amit kirakott a szerző és iszonyatosan tetszett, gondoltam hátha van a könyvében olyan amit nem rakott ki, de elbizonytalanodtam. Valaki rendelte már meg? Megéri?
2021. nov. 27. 22:06
1/1 anonim válasza:
Rá van írva az elejére, hogy mi van benne, ember. "Includes the stories 'Black Cats' and 'Good Boy'." Csak nézd meg instagramon, hogy ezek fent vannak-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!