Van olyan novella vagy regény, amit szívesen olvasnál, de még nincs lefordítva?
Figyelt kérdés
Mondhattok címeket bátran (kivéve a romantikus, erotikus műfaj).2021. nov. 6. 18:43
1/22 anonim válasza:
Miért, lefordítod? Mert nekem van egy ilyen :D
2/22 A kérdező kommentje:
Igen :D Lehet több is amúgy, persze ha nem erotikus vagy romantikus.
2021. nov. 6. 19:01
3/22 anonim válasza:
Remek lengyel könyveket emlegetnek a barátaim, azokat igazán elkezdhetnéd... :)
4/22 anonim válasza:
Nem romantikus-erotikus, ez egy könyvsorozat, aminek az eddigi 8 kötetét lefordították, az új részt (azt hiszem 2 éve jött ki) viszont nem fogják sajnos. Pedig nagyon érdekelne. (#1 vagyok)
5/22 A kérdező kommentje:
#1: Mondhatod a címét, esetleg ha online fent van vhol, annak nagyon örülnék. :)
#3: Jöhetnek a címek :)
2021. nov. 6. 19:13
7/22 anonim válasza:
Tom Sharpe: Indecent Exposure, Wilt On High
Philippe Djian: Maudit manège, Assassins
8/22 anonim válasza:
priory of the orange tree
Tudok angolul, de nem merem ezt elkezdeni eredeti nyelven. Inkább megvárom majd vele a fordítást
9/22 A kérdező kommentje:
Oké, a felsorolt könyvek letöltve, fordításra előkészítve. A többi már csak idő kérdése :)
2021. nov. 6. 20:11
10/22 anonim válasza:
Milyen nyelvekből lehet választani? Csak mert mondok én neked japán regényt, ha nem tudsz japánul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!