Hát, ha nem adod ki, tuti nem tudják elolvasni az emberek.
Viszont ha nem akarsz pénzt költeni a kiadásra meg a marketingre, akkor csak tedd fel az internetre. A merengo.hu-n pl van külön az Original (saját történet) kategórián belül "Novellák, kisregények" alkategória.
2021. okt. 5. 17:03
2/7 anonim válasza:
1-es, a Merengő pont most újult meg. Bár elég ronda kinézete lett sajnos. :(
De igen, ott van külön original részleg is, elég sok original művel.
Vagy ott a Wattpad. Esetleg csinálhatsz neki külön blogot bármelyik oldalon (Wordpress, blogspot, Webnode, stb.). Mind ingyen van. Facebookon lehet írói oldalt is létrehozni, vagy belépsz írói csoportokba, ahol lehet reklámozni a műved. Discordon is vannak különféle szerverek erre.
2021. okt. 7. 09:57
3/7 anonim válasza:
Szerintem százszorta jobban néz ki, mint régen. Nagyon gáz volt, hogy olyan 90-es évekbeli külseje és működése volt, amikor már 2020 is elmúlt.
2021. okt. 7. 10:38
4/7 anonim válasza:
3-mas, szerintem meg pont jól állt neki a pergamenes, pennás stílus. Most olyan gány, túl modern, túl üres. A fejlécről nem is szólva. De ízlés kérdése. Amúgy mi a baj a retró stílussal? Az új funkcióknak amúgy én is örülök, de a design-t remélem lecserélik valami ízlésesebbre. Vagy legalább lesz majd több design, amik közül lehet válogatni, mint a régi oldalon.
2021. okt. 7. 12:36
5/7 anonim válasza:
Mobilon használhatatlan volt az oldal. Mobilos olvasóként hálát adok az égnek, hogy végre fejlődtek a korral.
2021. okt. 7. 13:49
6/7 anonim válasza:
5-ös, mobilon is használtam az oldalt. Nekem simán, gond nélkül működött. D mint írtam, ízlés dolga.
2021. okt. 7. 17:08
7/7 anonim válasza:
Kérdező, milyen zsáner? Szerintem is tedd ki merengőre és/vagy wattpadra, hacsak nincsenek kapcsolataid irodalmi körökben. (A magánkiadás pedig valószínűleg több pénzbe kerülne, mint amennyit nyernél rajta.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!