Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van értelme mamapság novellásk...

Van értelme mamapság novelláskötetet kiadni?

Figyelt kérdés

Írtam egy pár novellát, amik elvileg elég jók is lettek.

Szívesen írogatnék még többet, de nem látom értelmét úgy, hogy mások soha sem olvashatják, csak akiknek megmutatom...

Ezért merült fel bennem a kérdés, hogy van-e még értelme manapság novelláskötetet kiadni?

2021. okt. 5. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha nem adod ki, tuti nem tudják elolvasni az emberek.

Viszont ha nem akarsz pénzt költeni a kiadásra meg a marketingre, akkor csak tedd fel az internetre. A merengo.hu-n pl van külön az Original (saját történet) kategórián belül "Novellák, kisregények" alkategória.

2021. okt. 5. 17:03
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

1-es, a Merengő pont most újult meg. Bár elég ronda kinézete lett sajnos. :(

De igen, ott van külön original részleg is, elég sok original művel.

Vagy ott a Wattpad. Esetleg csinálhatsz neki külön blogot bármelyik oldalon (Wordpress, blogspot, Webnode, stb.). Mind ingyen van. Facebookon lehet írói oldalt is létrehozni, vagy belépsz írói csoportokba, ahol lehet reklámozni a műved. Discordon is vannak különféle szerverek erre.

2021. okt. 7. 09:57
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem százszorta jobban néz ki, mint régen. Nagyon gáz volt, hogy olyan 90-es évekbeli külseje és működése volt, amikor már 2020 is elmúlt.
2021. okt. 7. 10:38
 4/7 anonim ***** válasza:
14%
3-mas, szerintem meg pont jól állt neki a pergamenes, pennás stílus. Most olyan gány, túl modern, túl üres. A fejlécről nem is szólva. De ízlés kérdése. Amúgy mi a baj a retró stílussal? Az új funkcióknak amúgy én is örülök, de a design-t remélem lecserélik valami ízlésesebbre. Vagy legalább lesz majd több design, amik közül lehet válogatni, mint a régi oldalon.
2021. okt. 7. 12:36
 5/7 anonim ***** válasza:
33%
Mobilon használhatatlan volt az oldal. Mobilos olvasóként hálát adok az égnek, hogy végre fejlődtek a korral.
2021. okt. 7. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
5-ös, mobilon is használtam az oldalt. Nekem simán, gond nélkül működött. D mint írtam, ízlés dolga.
2021. okt. 7. 17:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, milyen zsáner? Szerintem is tedd ki merengőre és/vagy wattpadra, hacsak nincsenek kapcsolataid irodalmi körökben. (A magánkiadás pedig valószínűleg több pénzbe kerülne, mint amennyit nyernél rajta.)
2021. okt. 9. 03:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!