Wattpadon mi értelme a #-ek általi rangnak?
Igen, van logikája. Úgy működik, hogy írsz egy taget a könyvedhez, ami által könnyebben megtalálják a könyvedet. Minél jobb helyezésű a tag, annál könnyebben megtalálják a könyved.
A tag népszerűség alapján műkődik: minél népszerűbb (minél olvasottabb, minél több szavazat van rajta), annál jobb helyezett a könyved az alábbi tagnél.
Ha gyakran teszel ki részeket, azzal tudsz feljebb jutni a "ranglétrán".
(Remélem, értehető!)
Vagyis ha beírod a fantasy-t a könyv tagjeihez, akkor ha valaki rákeres a #fantasy-re, akkor behozza majd az illetőnek a könyvedet. Minél jobb helyezésű a tag (mondjuk első), annál fentebb lesz a könyved.
Ui.: hármas voltam.
Amúgy teljesen érthető amit írtok, viszont pont most vettem észre, hogy egy csomó #-nél konkrétan első lettem, vagy iszonyat közel ahhoz.. És a nézettség ugyanúgy aránylik viszonylag, mert 12 részre 141 megtekintőm volt azt hiszem (ami tudom hogy több így elosztva, viszont) az alattam levő könyvek pedig nézettebbek és nincs nekik se olyan sok részük😅 amúgy tuti valahogy ehhez a nézettséghez van valahogy köze, meg jó helyen keressük a megoldást, de nekem ez még mindig fura:D
Amúgy nem panaszkodásból írom, meg semmi.. szóval örülök hogy így magasabb helyre kerültem a rangsornál, csak úgy érdekel a miértje😅
Esetleg azt valaki tudja, hogy a vote (csillag) mire jó?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!