Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Wattpadon mi értelme a #-ek...

Wattpadon mi értelme a #-ek általi rangnak?

Figyelt kérdés
Elkezdtem egy könyvet írni Wattpadon és kaptam egy rangot az apokalipszises könyvek között.. nem igazán értem, hogy ez mi alapján történik, mert a nézettségem még egyáltalán nem magas (28 megtekintés 5 részre, bár tegnap töltöttem fel hármat abból). Ebben a rangsorban valahogy előrébb lehet jutni? Vagy van valami logikája ahogy ez működik?:D

2021. máj. 18. 10:31
 1/9 anonim ***** válasza:
25%
Sajnos ezt én sem tudom, hogy hogyan van, de azt tudom, hogy az ilyenek egyáltalán nem a nézettségtől függnek. Szóval ne lepődj meg :)
2021. máj. 18. 14:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, eléggé fura ez..:D legalább akkor mondjuk egy nézettség szerinti rangsor által adhatnák, vagy valami.. mert ez így értelmetlen valahol:D
2021. máj. 18. 15:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, van logikája. Úgy működik, hogy írsz egy taget a könyvedhez, ami által könnyebben megtalálják a könyvedet. Minél jobb helyezésű a tag, annál könnyebben megtalálják a könyved.

A tag népszerűség alapján műkődik: minél népszerűbb (minél olvasottabb, minél több szavazat van rajta), annál jobb helyezett a könyved az alábbi tagnél.

Ha gyakran teszel ki részeket, azzal tudsz feljebb jutni a "ranglétrán".

(Remélem, értehető!)

2021. máj. 18. 15:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Vagyis ha beírod a fantasy-t a könyv tagjeihez, akkor ha valaki rákeres a #fantasy-re, akkor behozza majd az illetőnek a könyvedet. Minél jobb helyezésű a tag (mondjuk első), annál fentebb lesz a könyved.

Ui.: hármas voltam.

2021. máj. 18. 15:44
 5/9 A kérdező kommentje:
ment a zöld pipa mindenkinek!:D köszönöm a válaszokat <3
2021. máj. 18. 20:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az alapján működhet, hogy a kitett részeken hány csillagod és nézettséged van, mert oké, hogy ezeket külön kaphatod a részekre, de ha csak magát a könyvet nézed, mégis összeadja őket az oldal. Arra gondolok, hogy mondjuk neked van 5 részed 28 megtekintéssel összesen. Nem tudjuk, hogy ez külön-külön a részeken mennyi, de ha szétosztjuk, akkor mindegyikre több nézettség jut, mint 5. Na most vegyünk egy olyan írót, akinek szintén ott van a könyvénél az apokalipszis tag, van a könyvének 10 része és 40 nézettsége. Logikusan az következne, hogy ennek a felhasználónak a könyve a tiéd felett kellene lennie, de alatta van. Miért? Mert ha az ő nézettségét is szétosztjuk, akkor az ő részeire külön-külön már csak 4 jutna, ami kevesebb, mint a tiéd. Ezáltal neked, kevesebb résszel, úgymond népszerűbb a könyved, mint a másiké. Ha neked lenne 10 fejezeted, valószínűleg 50 felett lenne a nézettséged. Remélem érthető, hogy mire gondolok.
2021. máj. 21. 23:04
 7/9 A kérdező kommentje:

Amúgy teljesen érthető amit írtok, viszont pont most vettem észre, hogy egy csomó #-nél konkrétan első lettem, vagy iszonyat közel ahhoz.. És a nézettség ugyanúgy aránylik viszonylag, mert 12 részre 141 megtekintőm volt azt hiszem (ami tudom hogy több így elosztva, viszont) az alattam levő könyvek pedig nézettebbek és nincs nekik se olyan sok részük😅 amúgy tuti valahogy ehhez a nézettséghez van valahogy köze, meg jó helyen keressük a megoldást, de nekem ez még mindig fura:D

Amúgy nem panaszkodásból írom, meg semmi.. szóval örülök hogy így magasabb helyre kerültem a rangsornál, csak úgy érdekel a miértje😅

Esetleg azt valaki tudja, hogy a vote (csillag) mire jó?

2021. máj. 22. 21:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a csillaggal tudod kifejezni azt, hogy tetszik neked az a bizonyos könyvrész. Ilyen "like" funkciója van szerintem.
2021. máj. 22. 21:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, a csillag az valóban a like.
2021. máj. 23. 15:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!