Valaki ráismer erre a könyvre?
Sziasztok!
Már nagyon régóta keresek egy könyvet, amit még jó pár évvel ezelőtt olvastam. Kétszer is kivettem a könyvtárból, de sem a címére, sem az író nevére nem emlékszem egy hangyányit sem. A borítóján egy vörös hajú lány állt háttal és azt hiszem hamuszürke színű volt maga a könyv. Műfajilag történelmi-romantikus regénynek mondanám.
A történet nagy vonalakban (neveket szintén nem tudok xd):
Főszereplőnk az említett vörös hajú lány Írországban él. Arra emlékszem, hogy a történet elején egy dombról gurul le a barátnőivel játékként. egy nemes pedig arra járva aprót kínál neki, ha megint legurul (lol). Szóval házasodni készül, de a vőlegénynek (vagy férjnek nem vagyok benne biztos) be kell vonulnia. A lány otthon vár, majd úgy dönt utánaered, a haját levágja és férfinak öltözve beáll ő is katonának. Nagyon homályos az egész, de kiderül hogy a férj közben újraházasodott, a történet végén pedig a főszereplőnk valamelyik felettesével jön össze. Gyerekük nem lehet, mert a nőnek valamilyen csatában egy golyó eltalálta a méhét.
Valami ilyesmi volt, de a veleje totál kiesett és nagyon el szeretném megint olvasni de egyszerűen nem találom, kerestem már mindenhol. Nagyon hálás lennék, ha valaki tudná miről beszéltem xd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!