Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek Leiner Laura...

Szerintetek Leiner Laura milyen könyvvel vagy sorozattal lep meg minket jövőre?

Figyelt kérdés

Az idei év remek lezárása lesz az Állj mellém. Viszont, szerintem mindannyiunkat hajt a kíváncsiság, hogy vajon milyen könyvet vagy sorozatot ad ki Laura jövőre?

Nyilvánvaló, hogy az eddigiektől el kell térnie.

Jöhetnek is a tippek. :)

2021. okt. 9. 11:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
2es válaszoló vagyok. 10es maximálisan egyetértek veled. Tényleg észre lehet venni, hogy egyre bátrabban nyúl a komolyabb hangvételű témákhoz. Nem tartom kizártnak, hogy ezúttal is hozzányúl ilyen témákhoz. Szerintem klassz meglátás.
2021. nov. 14. 07:57
 12/21 A kérdező kommentje:

10-es, ennek bizony én is örülök, az IOV-ban az elfogadás és a megbocsátás témák kerülnek előtérbe. S talán a legfontosabb, hogy ne ítélj első látásra!

Nekem mindna 4 szerpelő szimpatikus.

Egy drogellenes regénynek én is örülnék, s egy bántásellenes regénynek is, ahol Laura kiáll ezek ellen. Az SZJG-ben a rasszizmmus ellen és a nőkért kiállt.

11-es, szerintem jövőre több ilyen regényt is kiad. Tavasszal szerintem már tudni fogjuk, melyik lesz az.

2021. nov. 16. 20:06
 13/21 anonim ***** válasza:
Luzer srác menő lány téma még jó is lehetne.
2021. dec. 8. 20:08
 14/21 anonim ***** válasza:
82%
amúgy tudtommal leiner Laura már írt egy krimit
2021. dec. 8. 20:09
 15/21 anonim ***** válasza:
[link] itt is van
2021. dec. 8. 20:13
 16/21 A kérdező kommentje:

13-as, ez valóban jó téma lenne, mivel végre nem egy menő, minden lány által kedvelt fiú lenne benne. S akkor a fiú megpróbálja megszerezni a lányt.

Viszont képzel el, ha a fiú szemszögéből lenne.

Sajnos a Russel&Bee jelenleg nincs forgalomban, de használtan vagy könyvtárban már hozzá lehet jutni.

2021. dec. 8. 21:24
 17/21 anonim válasza:
69%

Eddig legtöbbször a szépfiú menő, népszerű, úgymond miindenki álma. Szerintem most egy Arnold-féle srácot fog belefűzni, aki okos, intelligens humorú, nem a suli rosszfiúja (de semmiképp sem nyomi), nincs elszállva magától, és szépen lassan bontakozik ki a szerelmi szál. A lány nem lesz renis, nem lesz nyomi, aki nem bír megszólalni sem. Inkább Bekire és Hannára hasonlítson.

Én legalábbis egy ilyen könyvnek örülnék a legjobban. Eddig is oda meg vissza voltam az LL fiúkért, de ilyennel még nem találkoztam Laura könyveiben.

2021. dec. 29. 10:31
 18/21 A kérdező kommentje:

Jó meglátás. Zöldet adtam, s nem értem, a többiek miért nem.

örülnék egy Arnold-típusú srácnak, aki nem olyan menő, s bejön egy népszerű lánynak.

Cortez olyan menő volt, amilyen én sosem voltam gimiben.

2021. dec. 29. 11:12
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
18# gazdag diplomata szülők, népszerű hobbi. 5 nyelv ismerete, bejárta a él világot. ez épp elég ok , hogy népszerű legyen.
2021. dec. 31. 10:51
 20/21 anonim ***** válasza:
ráadásul magas az iqja is, jól is néz ki, jó ruhákba jár van önbizalma.
2021. dec. 31. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!