Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek Leiner Laura...

Szerintetek Leiner Laura milyen könyvvel vagy sorozattal lep meg minket jövőre?

Figyelt kérdés

Az idei év remek lezárása lesz az Állj mellém. Viszont, szerintem mindannyiunkat hajt a kíváncsiság, hogy vajon milyen könyvet vagy sorozatot ad ki Laura jövőre?

Nyilvánvaló, hogy az eddigiektől el kell térnie.

Jöhetnek is a tippek. :)

2021. okt. 9. 11:44
A kérdező szavazást indított:
Romantikus
Krimi
IOV 3.Trilógia
Szomorú hangvételű regény
Komédia
Naplóregény, mint az SZJG
25 szavazat
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Ide is írhatjátok az elképzeléseiteket, akár kifejtve a szavazást. :)
2021. okt. 9. 16:09
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mivel Laurának nagyon bejött a Young Adult és a naplóregények kicsit fűszerezve a kamaszromantikával így valószínűleg nem megy el a saját megszokott vonalától és most is majd jövőre valami hasonlóval lep meg minket. És, hogy őszinte legyek lehet jó lenne látni tőle végre valami mást pl krimi vagy komédia esetleg horror, de azt hiszem az olvasói azért kedvelik ennyire, mert nem rugaszkodik el messzire a saját vonalától. Azt hiszem én is ezért olvasom még mindig a könyveit és várom a megjelenéseket, mert ezekkel a könyvekkel lehetek még gondtalan kis 15 éves kamasz.

IOV tuti nem lesz, mert egyrészt ha megint nyer a Szirtes harmadjára már nem indulhat a versenyen szóval ennek nincs értelme. Ráadásul már így is nagyon magasra tette a második trilógiával a mércét nem tudom mit tudna még kihozni belőle és ezzel nem bántani akarom az írónőt, mert ő a kedvencem miatta szerettem meg az olvasást.

El tudnák képzelni egy olyan naplóregényt amiben egy Bexi stílusú vagány főszereplő van aki imádja a zenét és mindene a vadság, a pörgés. Szerintem Reni után egy ilyen naplóregény nagyon éles váltás lenne, de pont ezért mégis ütős. Lehetne a karakter mondjuk a suliban egy belevaló, vagány csaj mint Beka volt, de közben meg kicsit érzékeny is akinek helyén van a szíve és nagyon segítőkész. Nem olyan lenne mint Viki az SZJG-ből hanem mint Beka és Reni kettőse.

Vagy esetleg ha maradunk ezen a vonalon én kíváncsi lennék egy olyan naplóregényre is ahol már egyetemi csaj a főszereplő. Hogy egy kicsit rugaszkodjunk el a gimitől. Elvégre a Mindig Karácsony is bevált bár annak nem ez volt a fő vonala.

Szóval én ezeket látnám szívesen az írónőtől jövőre. Remélem valami izgalmassal lep majd meg minket pontosan úgy ahogy szokott.

2021. okt. 10. 08:52
 3/21 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem IOV és naplóregény már nem lesz; amiket eddig írt azok nagyon jók voltak, de ennél több bőrt már nem lehet lehúzni róluk.

Én valami romantikus sorozatot tartok valószínűnek, a bevált szürke kisegér + szuperfiú párossal, de nem feltétlenül iskolai környezetben.

Olvasnék tőle leszbi romantikát is, bár szerintem nem írna ilyent, mert félti az imidzsét.

2021. okt. 10. 12:03
 4/21 anonim ***** válasza:
44%
Nekem az lenne pozitív meglepetés, ha semmilyennel sem tenné...
2021. okt. 10. 22:55
 5/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

4-es, miért nem szeretnéd, ha semmi ilyet nem írna Laura? Nem is akarod már jövőre olvasni?

3-as: Ebben igazat adok neked, az IOV 2 Trilógiája úgy volt jó, ahogy, az Állj mellémre én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a kimenetele, illetve, hogy Sármund és Vinik hogy bontakozik ki.

Én pl havas vagy dzsungel IOV-ra gondoltam, de szerintem is hosszú lenne.

Én is romantikusat remélek, ahol az lesz a fő szempont. Bizony, egy Reni vagy Bexi s egy menő srác.

Leszbit a 10-14 éves olvasók miatt sem fog írni. Ha valaha ír, csupán burkoltam említi.

2-es, veled is teljes mértékben egyetértek. Szerintem is marad a kamaszromantika vonalán. Nem hinném, hogy egyetemistákról írna. Hidd el, én is örülnék más stílusú regénynek, mint az egyetemisták vagy krimi. Vagy egy szomorú regénynek, de ahogy írod, pont ezért jóka regényei, mivel egyszerűek s a romantika maitt egy 15 éves lány is élvezni. Én kicsivel idősebb vagyok, de ugyanúgy szeretem az LL könyveket.

Szerintem sem lenne értelme egy 3. IOV-nak. Tuti duplázni fog a Szirtes, nem is tudnék elképzelni más igazgatót. Nekem is a Bízz bennem és a Higgy nekem a kedvence. Az Állj mellém meg a karácsonyi szünetemet fogja bearanyozni.

Egy Bexis naplóregényt én is jó ötletnek tartanék. Egy vagányabb szereplővel.

Egyetemista lányról szívesen olvasnék, de nem úgy, hogy egy menőbe szeret bele.

Én is figyelem az oldalát, s várom, hogy Laura meglepjen minket valamivel.

2021. okt. 11. 22:48
 6/21 anonim válasza:
83%
Szerintem most valami egy részes könyvet fog írni. Bizton tini szerelem lesz, de most az L&L fiú nem kocsival, mikrofonnal a kezében vagy kajakkal jön. Az én tippem szerint motorral vagy lovakkal lesz kapcsolatos. De ha sorozatot hoz annak is nagyon fogok örülni.
2021. nov. 2. 21:00
 7/21 anonim válasza:
IOV harmadik triológia biztos, hogy nem lesz mert Laura többször mondta, hogy Állj mellém befejező rész. Illetve egy iskola csak kétszer lehet az IOV-ben.
2021. nov. 2. 21:02
 8/21 anonim ***** válasza:
49%

Ami azt illeti, nem kell(ett volna) ugyanaz az iskola szerepeljen. Én már a második trilógiánál is azt reméltem, hogy egy másik város másik iskolája lesz, más színben.

Lovas könyvet egyébként én is szívesen olvasnák! :)

2021. nov. 3. 10:34
 9/21 A kérdező kommentje:

Egyetértek mindhármótokkal, és ment a zöld kéz. Én is egyrészes regényre tippelek, már azért is, mivel Laura pihenni fog egy kicsit, egy több részes sorozatba később kezd bele csupán.

Lovas regénynek nagyon örülnék, kíváncsi vagyok, hogy az Írónő a lovas versenyjeleneteket, illetve a lovasok szerelmét hogyan ábrázolja.

IOV 3. trilógiára én sem látom értelmét.

Másik iskolával mondjuk el tudnám képzelni.

Nyilván kellett ugyanaz a hangulat, de Kocsis nagyon jól szerepel a 3. trilógiában is.

2022 tavaszán úgyis kiderül mindent.

2021. nov. 10. 09:56
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Én azt látom, hogy egyre bátrabban nyúl komolyabb témákhoz is (többek közt ezért is tartom jobbnak az IOV-t az előzőeknél). Tekintve a népszerűségét, előbb-utóbb felmerül majd benne, hogy ezt a szórakoztatás mellett használhatja még pozitívabb célokra is, és lesz benne pl. drogfüggő/rossz útra tért szereplő, aki jó útra tér, vagy bűncselekmény/iskolai bullying áldozata, vagy durva váláson keresztülmenő szülők gyereke, aki a történet folyamán feldolgozza ezt, vagy hasonló.
2021. nov. 13. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!