Leiner Laura elspolerzte végülis a 2. triológia végét a címadással?
Figyelt kérdés
Az iov 6. részére gondolok. Spoiler elvileg állj mellém lesza címe. Szerintem ez arra utal hogy kikap a piros csapat...2021. szept. 19. 23:01
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez a cím önmagában még nem árul el semmit a verseny végéről.
Én ez alapján csak annyira gondolok, hogy Sára végre azt akarja, hogy a szülei és az egész iskola végre higgyen neki, hogy nem egyedül volt hibás a múltban, mégis neki kellett elvinnie a balhét.
2/5 A kérdező kommentje:
én arra gondoltam , hogy a verseny után kikapnak és ott éljanak melléjük. végülis is a tied is verzió erre nem gondoltam.
2021. szept. 19. 23:22
3/5 A kérdező kommentje:
mert ugy ha em nyernek lesz sok dühös ember.. de a tiedis jó gondolat
2021. szept. 19. 23:23
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem. Az eddigi két cím is kb. egymás szinonimája volt, most a harmadik is az, ennyi.
5/5 A kérdező kommentje:
azért az "állj mellém" nem pont a "higgy nekem" szinomimája..
2021. szept. 20. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!