A Szent Johanna gimiben Máday jóvoltából tilos a látványos vagy “kihívó” smink. De hogy lehet, hogy pl. Katát és Virágot soha nem kapta el ezért? 😅
Mádaynak a fő karaktere, hogy a kötelező vonalzós szemle mellett mindenkivel lemosatja a sminkjét, ha túl hangsúlyosnak ítéli.
Viszont arról, hogy Kata vagy Virág is le lett tolva érte, egyszer sem esett szó.
Az egyik goth, a másik (ex) emo karakter.
Katánál nem egyszer ki van emelve, hogy hollófekete füstös szemfestéket visel.
Vagy ez az elbírálás abszolút szubjektív volt, és csak azok kaptak érte, akik viselkedés vagy tanulás terén is kirúgtak a hámból?
Mmint amikor már goth volt. A balhés korszakában meg pláne :)
Előző voltam.
Szerintem csak szimplán megfeledkezett róla.
Ő is ember, ő is tévedhet, nem kell mindenáron belemagyarázni, hogy ő aztán biztos, hogy nem vétett hibát semmiben, ő egy tökéletes könyvsorozatot pakolt le az asztalra, és aki egy hibát mer találni benne, az vagy hülye, vagy belemagyaráznak valamit, hogy az nem hiba csak te vagy hülye és te nem tudod értelmezni.
Nem akarom lehordani az írónőt,
én is olvastam szinte az összes könyvét, viszont az a szintű istenítés amit egyesek iránta és a könyvei iránt tanusítanak, már nem egészséges. Hogy csak példát mondjak, a Pinterest tele van olyan "mémekkel", ahol
konkrétan azt kívánják, hogy ha te nem szereted Leiner Laura könyveket, akkor dögölj meg, mert egy ízléstelen akasztani való vagy. És nem egy ilyen mém van. Azért ez már kicsit sok szerintem. Előre látom, hogy le lesz pontozva ez a válasz, de azért ezt szerettem volna leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!