SZent Johanna Gimi bakik?
Nem úgy érti hogy már betöltötte eseteleg?
Vegülis már pár nappal elmúlt 14
Odalapoztam és elolvastam azt a részt.
“Nem tudom, mikor jön rá, hogy elmúltam 14, de mindegy.”
Azt, hogy “elmúlt 14”, úgy érti, hogy pont 14 éves, nem egy óvodás vagy általános iskolás, így az ehhez hasonló programok annyira nem kötik le, mint egy kisgyereket.
(Ami elég érdekes, ha Virágról beszélünk, mert a későbbi kötetekben már kecskéket ölelget és kis zsiráfot szeretne tartani. 😂)
#6: Na, igen. A jelenleg adásban lévő hazai időjárás jelentő hölgyek IQ-szinten nincsenek topon, nemhogy meteorológus diplomával rendelkeznének. Egyedül azzal lehetnek tisztában, hogy a jövő hétre milyen színű és hosszúságú műkörmöt, műszempillát csináltassanak maguknak.
Nem baj, Leiner Laura fantáziavilágában kóklerek helyett tényleg szakértők szerepelnek a TV-ben, ami a valósághoz képest hatalmas előrelépés. 😅👍🏼
Talán ezzel akart ráerősíteni azzal, hogy Reni egy magániskolában tanul, ahová nagyrészt csupa elkényeztetett budapesti kölyök jár, pénzes szülőkkel a hátuk mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!