Valaki tud ajánlani egy jó könyvet?
Teljesen kifogytam az ötletekből. Most jelenleg a Gyűrűk urát olvasom,de sokszor leteszem,majd egy idő után újra nekifutok. Rengeteg könyvet olvastam Leiner Laurától, Nele Neuhaustól(csak a Scharlotte-t és az Elenát olvastam tőle). Imádom a fantasyket. J. K. Rowlingtól is olvastam könyveket.
Valaki tud tanácsot adni?
Azoknak az íróknak akiket most felsoroltál, hogy nagyon tetszett a könyvük a többi írását is olvasd el.
J. R. R. Tolkien: Befejezetlen regék, Húrin gyermekei, Gondolin bukása, elveszett mesék.
Leiner Laura: SZJG sorozat, Bábel.
Nele Neuhaus: Gonosz farkas, Hófehérkének meg kell halnia.
Rowling: Legendás állatok és megfigyelésük, Halálos fehér, Gonosz pálya.
Utolsó könyv, amit olvastam: Janny Wurts-tól: Sorceror's Legacy (A varázsló öröksége) A HEA könyvklub részeként olvastam. Egy fiatal nőről szól, akinek hozzá kell mennie egy herceghez. A hercegnek gyerekeket kell szülnie, hogy örökölhessen, különben kivégzik. Vannak, akik az uralkodó halálát kívánják. Szilárd és szórakoztató önálló könyv.
Jelenleg olvasom: Guy Gavriel Kay: Al Rassan oroszlánjai. Kay egyike azoknak a fantasy szerzőknek, akiknek művei kiemelkednek a tömegből. Könyvei zsigeri és tele vannak szépséggel. Ez sem volt kivétel.
Következő olvasmány: Valami Janny Wurts-tól. Bármelyik önálló regénye, de több mint valószínű, hogy a Szökevény herceg. Ez a Fény és árnyék háborúja negyedik könyve és a sorozat harmadik felvonásának első könyve. Már alig várom, hogy folytassam az utamat a csodálatos karakterek mellett. Ez egy fantasztikus és epikus sorozat, tele érzelmekkel.
Én is nagyon szeretem az online oldalakat, mert a lehetőségek és a nagy választék, mindenféle szerencsejáték. Játszom nyerőgépekkel és blackjackkel, és mielőtt elkezdtem volna navigálni az online nyerőgépek gazdag világában, egy jó kaszinót kerestem, ahol nagy és izgalmas nyerőgépválasztékkal játszhatok [link] volt az első platformom. Nagyon egyszerűnek tűnt, mert ingyenes pörgetéseket adtak, és jó pénzt nyertem a nyerőgépeken. A nyerőgépek érdekesek voltak számomra, és egy hónapnyi esti nyerőgépes játék után 1920 dollárt tudtam keresni csak a játékkal, figyelembe véve azt a tényt, hogy nem túlságosan megerőltető számomra, ez egyfajta kinyilatkoztatás volt. Aztán úgy döntöttem, hogy új játékokat próbálok ki, és rátaláltam a blackjackre. Nehezebb volt, de nem kevésbé érdekes. Elkezdtem megtanulni, hogyan kell számolni a kártyákat és kialakítani a saját stratégiámat. Hosszú időbe telik, amíg a készségeid fejlődnek, de van értelme. A blackjackkel sok pénzt lehet keresni, ha helyesen játszunk.
Az éhezők viadala trilógia
Eragon tetralógia (szerintem hasonló Tolkien világához, de könnyebben emészthető)
A Párválasztó sorozat (Kiera Cass)
Jessica Townsend - Nevermoor sorozat
Üvegtrón sorozat
Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei sorozat
Alexandra Christo - To Kill a Kingdom – Egy birodalom végzete
Brigid Kemmerer - A Curse So Dark and Lonely – Sötét, magányos átok
A tükörjáró sorozat
Mindenszentek sorozat
Veronica Roth - A beavatott (sorozat)
Holdbéli krónikák sorozat
A királygyilkos krónikája sorozat
Gerald Durell: Családom és egyéb állatfajták
(én szeretem az ilyesmiket, ne kövezzetek meg miatta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!