Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi az a "női sci-fi"?

Mi az a "női sci-fi"?

Figyelt kérdés
Moly.hu-n láttam egy könyv értékelésénél, hogy valaki női sci-finek nevezett egy könyvet, és hogy férfiként ő ezért nem tudta értékelni. Ez mit jelent? Valahol még ugyanez a személy említette, hogy női problémákkal foglalkozik a könyv, de ezt sem teljesen értem, hogy mit jelent.

2021. szept. 2. 20:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
8-as, mi az a rendes fantasy? Van rendetlen is? Mert akkor a Gyűrűk Ura is rendetlen, hiszen abban is van szerelem. Aragorn és Arwen pl.
2021. szept. 3. 13:51
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

11

Nem az a baj, hogy van benne szerelem, hanem egy szerelmes tini/fiatal felnőtt dráma az egész. A fantasy mivolt csak háttér.

2021. szept. 3. 14:57
 13/15 anonim ***** válasza:
15%

12-nél a pont.

A romantikus ponyva fantasy háttérrel (Sarah J Maas, Diana Gabaldon stb) nem ugyanaz mint a fantasy eposz szerelmi szállal.

2021. szept. 3. 15:02
 14/15 anonim ***** válasza:
74%
Ez nem címke az oldal címkéiből, hanem egy értékelésnél írta egy random magánszemély. Valószínűleg neki túl lányos volt, erre gondolhatott, de rá is kérdezhetsz, hogy mit ért alatta, mi nem fogjuk tudni pontosan kitalálni, miután ez nem egy műfaj.
2021. szept. 3. 20:11
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok, de én sem tudom értékelni On Sai könyveit, ahogy például az összes vörös pöttyös vagy Agavés sci-fi-nek, fantasy-nak, disztópiának csúfolt tini picsogást. Még egy csillagot sem vagyok hajlandó adni ezekre.
2021. okt. 21. 16:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!