Ez illik wattpadra?
Figyelt kérdés
Tudom, nem szoktak forgatókönyveket írni wattpadon, de hol máshol kaphatnék értékesebb véleményt, mint ott? Láthatnám, mennyire éredkli a témám az olvasókat. Én mindig úgy vagyok vele, hogy ha jó egy story, nem izgat prózában, versben vagy épp forgatókönyv szerűen van megírva, de nem tudom, hogy mások mit gondolnak.
Egy akció, krimi sorozat szerűt írok, sok átfedéssel az ügyek és a rendőr csapat magánélete között. Azt gondoltam feltölteném oda, ki tudja, talán kapok hasznos véleményt, ha meg nem, akkor se vesztettem vele semmit.
MIt gondoltok? Ti beleolvasnátok? Egy próbát szerintetek is megérne?
tegnapelőtt 16:06
2/3 anonim válasza:
A legrosszabb, ami történhet, hogy nem olvassák el. Attól még feltöltheted.
3/3 anonim válasza:
Engem érdekelne!:) Max. tényleg csak annyi történhet, hogy mondjuk nem kap annyi figyelmet elsőre (ez meg nem téged minősít) de jól hangzik, szóval küldj üzenetet ha felrakod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!