Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyvet írok, melyik illik...

Könyvet írok, melyik illik jobban a karakterhez?

Figyelt kérdés

Kilépve a házból meg láttam a szomszéd ház teraszén, a nekem háttal ülő Nathet. Szomorúnak tűnt. Oda mentem hozzá, és leültem mellé, felnézett rám, de nem akart a szemembe nézni.

- Ezen már túl vagyunk, mi a baj? - utaltam a tegnapi piállásukra.

- Lola...reggel találkoztam vele, és hozzám se szólt, beszélni akartam vele, de nem hallgatott meg, megérdemlem - mondta, és a kezével megtámasztotta a fejét.

- Meg fog bocsátani - mondtam, és vigasztalóan a hátára tettem a kezem - mi volt tegnap?

- Nem is tudom...egyik pohár a másik után, és már mindegy volt, aztán kiesett minden - biccentettem – ha jobban érdekel, talán kérdezd Lucast.

- Nem hiszem, jobb lenne csak elfelejteni - feleltem őszintén, ekkor hirtelen feltűnt valami - na várjunk csak, miért Henriék teraszán vagy?

- Jah, igazából azt várom, hogy Lola visszajöjjön a házatokba, mert még egyszer megpróbálkozok a bocsánatkéréssel, sikerrel járok.

- Ja jó, én megyek enni. Megleszel? -néztem rá félve. Ekkor nyílt az ajtó és Lucas sétált ki rajta, de amikor meglátott minket a földön ülve megtorpant.

-Merjem megkérdezni, hogy miért gubasztotok a teraszunkon? - kérdezte furán nézve ránk.

Az utolsó sorról lennne szó, egy rosszfiú mondaná, aki vicces, de nem nagyon érdeklik mások érzelmei. Mit mondana ebben a helyzetben szerintetek? azt ami ott van, vagy ezt: Kupaktanács van a teraszunkon, és engem meg se hívtatok?

2022. aug. 13. 20:06
A kérdező szavazást indított:
Kupaktanács van a teraszunkon, és engem meg se hívtatok?
Merjem megkérdezni, hogy miért gubasztotok a teraszunkon?
14 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát, igazából azt válaszd amelyiket te jobbnak látod. De az én szememben a kupaktanácsos jópofább. :D
2022. aug. 13. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A merjem megkérdezni szerintem ne legyen, inkább csak – hát ti meg mit gubbasztotok a teraszon, vagy valami ilyesmi, de a másik is jó.
2022. aug. 13. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Végül Lola is befutott. Ügyet sem vetett Nath-re, egyenesen hozzám lépett, és szó nélkül lekevert egy hatalmas pofont.

- Ezt a helyesírásért! - sziszegett rám, és elviharzott.

2022. aug. 13. 23:13
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 Imádlak, ha gondolod lehetsz a Bétám...
2022. aug. 13. 23:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!