Dinnye2 kérdése:
Milyen név illik egy szétszórt, de nagyon kedves, aranyos, bár néha kicsit harcias lány karakterhez?
Figyelt kérdés
(Könyvet írok, ahhoz kéne)2024. jan. 27. 12:24
1/13 Blugyblugy3 válasza:
Magyar név kellene vagy más nyelvű, pl. angol?
Magyar: Eszter, Hanna, Kincső, Alíz, Kaludia
Külföldi: Sarah, Emma, szintén Alice, Olivia, Norah
2/13 anonim válasza:
Amasis.
Ókori utazók szerint Thermodon síksága volt az amazonok lakóhelye, a városukat, a mai Amasyát pedig Amasis királynő alapította.
4/13 anonim válasza:
Ilyenhez nem kell beszélő név, főleg akkor, ha nem tudod saját magadtól kitalálni. Szerinted ennek a szereplőnek a szülei az alapján választottak nevet, hogy a jövőben talán szétszórt lesz a gyerek?
5/13 A kérdező kommentje:
Nyilván nem, csak arra utalt a kérdés, hogy az egyik fontos karakteremnek nem tudtam jó nevet adni és nektek egy ilyen karakterről milyen név jut eszetekbe. Azoknak, akik normálisan válaszoltak, köszönöm!
2024. jan. 27. 15:26
6/13 anonim válasza:
AZ elcsépelt például jól hangzik. A klisé is.
8/13 anonim válasza:
Ezt nem másoknak kéne megmondania. Én például úgy szoktam neveket keresni, hogy wattpaden van egy könyv feltéve, ahol neveket gyűjtöttek össze. Vannak angol és magyar nevek is. Pl.: [link]
És ne feltétlen a személyiségéhez nézd, csak megérzésből. Nem szabad túl stresszelni, ha később találsz nevet az se baj.
9/13 anonim válasza:
Ne mi mondjuk már meg, TE milyen neved adj a könyvedben szereplő karakternek...
10/13 anonim válasza:
Más: inkább nem is akarom tudni, milyen igényes lesz az a könyv, ahol már a neveket is nekünk kell kitalálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!