Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki mennyit költ kömyvekre...

Ki mennyit költ kömyvekre havonta?

Figyelt kérdés

Milyen könyveket, és hol szoktatok venni?

Van olyan könyv amit megvettetek régebben és még nem olvastátok el?

Egyszerre hány könyvet szoktatok venni és milyen értékben?

2021. aug. 8. 15:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszek havonta könyvet. Évente 3-4 könyvet szoktam venni.
2021. aug. 8. 15:27
 2/12 anonim ***** válasza:
75%

Sajna túl sokat. Most ráadásul mindenféle akciók vannak és nem bírom visszafogni magam.

Júliusban tuti elment már húszezer rá, mert rendeltem bookline-on keresztül is és bookdepositoryról is.

De ahogy egyre többet olvasok, úgy egyre jönnek az új címek, amiket meg akarok szerezni.

Pl. most olvasom a Szép sötét Vanessám és a The southern book club's guide to slaying vampires c. könyveket. Az egyikben említik a Lolitát, ami azóta kívánságlistát, a másikban meg egy csomó érdekes true crime könyvre hivatkoznak, mint a The stranger beside me vagy a Helter skelter.

És most már megint tele a kosár a bookline-on és a bookdepositoryn is, de még nem szántam magam rá, hogy megnyomjam a rendelés gombot. :(((

Néha van, hogy inkább nem veszek ruhát, cipőt vagy kaját, csak azért, hogy könyvre több maradjon. Pedig a cipőim már nagyon gázok, mivel vagy egy éve nem vettem újat és elhasználódtak. De ha vennék, akkor az 10+ezer, amiből könyveket vehetnék. Nálam ez elég beteges már(?).

2021. aug. 8. 15:32
 3/12 anonim ***** válasza:
*kívánságlistás
2021. aug. 8. 15:33
 4/12 anonim ***** válasza:
68%

„Néha van, hogy inkább nem veszek ruhát, cipőt vagy kaját, csak azért, hogy könyvre több maradjon. Pedig a cipőim már nagyon gázok, mivel vagy egy éve nem vettem újat és elhasználódtak.”

Keblemre, ikertestvérem!

2021. aug. 8. 15:48
 5/12 anonim ***** válasza:
4. :)
2021. aug. 8. 16:06
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
Nem veszek havonta könyvet. De ha egy könyvet veszek akkor 35-40000 fölött nem szokásom.
2021. aug. 8. 16:21
 7/12 anonim ***** válasza:
77%
semennyit, évente kifizetek 1500 forintot könyvtári tagságra, és ingyen bármit elolvasok...
2021. aug. 8. 18:32
 8/12 belapus ***** válasza:
Lehet, 1-2 hónapig semmit, majd amikor megjelennek azok a kiadványok, amelyeket mindenképpen meg szeretnék venni vagy olyan akciókat találok, ahol - akár 1-szer olvasós könyvek is - érdekességeket látok, akkor - éves szinten - kb. 30-35 000 forintot.
2021. aug. 8. 19:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Néha ha van olyan akció akkor veszek egyszerre többet, vagy van hogy csak magamnak "jutalomként" veszek valamit, mert mondjuk az utóbbi időben túl sokat dolgoztam. De ritkán veszek könyvet, ha valami meg van a helyi könyvtárnak, akkor onnan veszem inkább ki. Ha meg veszek is egyszerre néhány könyvet, egész hónapban azon szörnyülködök, hogy mennyit költöttem :D
2021. aug. 8. 20:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Sajnos túl keveset, mostanában alig van időm olvasni.
2021. aug. 8. 21:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!