Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki mennyit költ kömyvekre...

Ki mennyit költ kömyvekre havonta?

Figyelt kérdés

Milyen könyveket, és hol szoktatok venni?

Van olyan könyv amit megvettetek régebben és még nem olvastátok el?

Egyszerre hány könyvet szoktatok venni és milyen értékben?

2021. aug. 8. 15:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nalam nincs rendszer, mikor veszek mennyit. penztol fugg, ha van tobb akkor veszek 3-4 konyvet, ha kevesebb akkor csak 1-et vagy egyet sem. de evileg altalaban 15-20 konyv, ha nem szamolom bele azt, hogy unnepekkor csaladtol is kapok
2021. aug. 9. 11:59
 12/12 anonim válasza:
Én egy megadott kívánságlistát követek Moly.hu-n, ez alapján szoktam vásárolni. Jelenleg 22 könyvem vár otthon arra, hogy elolvassam és még van 2 meg nem érkezett rendelésem. Imádok olvasni, leginkább a Fantasyt szeretem, és mindet el is olvasom. Az utóbbi egy évben úgy cirka 70 könyvet vettem, általában a Libri webshopból rendelek, de van közte KMK, meg más kiadók is. Ha majd nem bírja a pénztárcám, nyilván nem fogok venni, de addig úgy vagyok vele, hogy a könyv az hasznos, jó dolog.
2021. aug. 9. 12:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!