Írók! Magánkiadással kapcsolatos van egy kisebb problémám, pedig a könyvvel készen vagyok. A könyv terjesztése?
Tehát írtam egy könyvet, tördelve van, meg minden, ezzel mind végeztem, borító is van hozzá, ki van találva a méret, szóval tényleg mindennel megvagyok. De a kiadással nem. Olyan érzésem volt a médiát olvasva, mintha mindenki ordított volna velem, hogy válasszam a magánkiadást, és a kiadók áraival, pontosabban azzal amivel nyerhetnék pénzt... A magánkiadást választanám.
A probléma csupán az, hogy utánaolvastam angolul, magyarul a nyomtatás menetének, meg minden, azonban a könyv tényleges kiadását és publikálását az olvasókhoz... Arról nem találtam semmit. Fogalmam sincs, hogy ez miként működik a gyakorlatban, fel kell hívnom egy interneten talált telefonszámmal a könyvesboltot, aki berakja az online áruházába, vagy, miként működik ez? A probléma gyökere ténylegesen onnan adódik, hogy semmilyen tippem nincs. Tehát ki írom ide, gyakori kérdésekre, hátha van itt egy író aki magánkiadással adta ki könyvét hátha elmesélné az ő tapasztalatát és lenne legalább valami információm erről. Köszönöm szépen, már előre is.
Huuu, nagyon szépen köszönöm mindenkinek, meg is lepődtem picit, hogy milyen segítő készek vagytok🤗🤗🤗😍😍😍
Helyzetjelentés: El kezdtem dolgozni az egyik barátommal a borítón, de amilyen gyorsasággal haladunk... Ez hülyén fog hangzani, de még 2 hét, főleg, hogy mind ketten nyaralunk. Borító után több boltot is meg fogok keresni (Líra, Libri, alexandra, bookline) és ebook (Apple és google ebook boltjai) ahonnan elkezdem a terjesztést. A Saját weblapot nem akarok, mert a kutyának is leesne, hogy eladni akarom a terméket, ezt pedig én se venném meg.
Azonban mind ezek elött kell majd keresnem egy nyomdát és próba nyomást is kell csinálnom, hogy lássam minden passzol-e a fizikai példányban. Remélem, hogy egy hónap múlva mindennel készen leszek.
Egyébként a könyv storyja csak nagyon röviden: Az uralkodók előző generációja kihalt. Akik még trónon vannak, azok is a hatalom átadására készülnek. Azonban az új uralkodók megörökölték felmenőik minden baját és minden szerencséjét. Megörökéltek a lázongást és az üres kincstárat, ahogy megörökölték a békét és a gazdagságot. Ezen uralkodók új generációja pedig egy olyan harcot muszáj folytatni, amit nem ők kezdtek, nincs közük hozzá, de ha életben akarnak maradni, fel kell venniük a kardot a földről és küzdeni a békéért és a biztonságért.
Uuh ez alapján nagyon bejön a sztori, én is hasonlón dolgozok éppen :D
Majd ha lesz valami akkor várom az updateket.
Az igazság az, hogy nagyon sok minden összejött most az életemben. Jelen pillanatban is 3 óra alvással és egy jóreggelt kekszel funkcionálok, miközben várom a buszt. Nem vetettem el a könyvkiadós projektett, mindenképp megcsinálom majd, viszont most muszáj voltam félre rakni egy kicsit. Ha lesz majd bárminemű előrelépés ezzel kapcsolatban, jelzek, ígérem.
És köszönöm szépen mindenkinek a segítséget ezzel kapcsolatban. Nagyok vagytok 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!