Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hany eves korotokban kezdtek...

Hany eves korotokban kezdtek olvasni a Harry Potter konyveket, es hany evesek voltatok, mikor vegeztetek az utolso konyvvel is?

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 12:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

11 éves voltam mikor elkezdtem és 16 évesen fejeztem be,mert akkor jelent meg az utolsó könyv.:)

18/L

2010. aug. 29. 10:10
 12/24 anonim ***** válasza:
15 évesen kezdtem és 15 évesen fejeztem be. Elég gyorsan olvasok :D
2010. aug. 29. 10:31
 13/24 anonim ***** válasza:
Kb. 9 évesen kezdtem, de csak 14 évesen fejeztem be. Az utolsót megvettem, és hónapokig hozzá se értem, húztam az időt. Nem akartam, hogy vége legyen. Előtte még párszor kiolvastam az első 6-ot, aztán nekivágtam. :D
2010. aug. 31. 10:04
 14/24 anonim ***** válasza:

:D

Elnézve a hozzászólásokat, eléggé elgondolkodtam rajta, hogy írjak-e. A legidősebb hozzászóló 16 éves, és szerintem ez nem a HP könyveket minősíti, hanem a felnőtteket ...

Hiánypótlásnak szánva kezdtem el az elsőt. Kíváncsi voltam arra a könyvre, ami a fiamat, - egy olyan gyereket, aki életében egy novellát sem olvasott el veszekedés nélkül - rá tudta venni, hogy órákon keresztül olvasson.

Aki már olvasta, annak nem kell mondanom: annyira megfogott a történet, hogy 2 hét alatt az összeset befejeztem. Minden felnőttnek ajánlom, jó néha visszatérni a gyerekkorba. Szerintem Rowling egy zseni!!! (Mellesleg nem is nagyon esik a kedvenc műfajomba: nagy kedvencem King)

És most a lényeg: (Nem röhög) 42 vagyok. :)

42/F

2010. aug. 31. 10:35
 15/24 anonim ***** válasza:
6 évesen kezdtem mert már az óvodában megtanultam olvasni, aztán a 2. résznél a pókos jelenetnél nagyon féltem ezért abbahagytam az egészet. 12 éves korom körül klezdtem újra a 3. résztől és sorban olvastam utána mindet. a 7et 14 évesen a neten olvastam el mindenféle kalózfordítás formájában.
2010. aug. 31. 15:12
 16/24 anonim válasza:

6 éveskorom ótaakkor jött az első filmben asszem és azóta is érdekel

13/F

2010. aug. 31. 15:48
 17/24 anonim válasza:
16 évesen kezdtem mert HP fan vagyok és a könyvek sem maradhatnak el, végeztem mind a 7-el szerintem a 7. a legizgalmasabb.
2010. aug. 31. 19:17
 18/24 anonim ***** válasza:

20 voltam, amikor elkezdtem olvasni, a 2. könyvvel kezdtem, mert az volt bent a könyvtárban. Egy darabig nem is érdekelt a HP, ellenséges voltam vele kapcsolatban, "hülyítik a gyerekeket"-gondoltam. Aztán a suliban a gyerkőcök egyre többször beszéltek róla, hogy milyen jó, s úgy gondoltam, ha már őket ennyire megfogta, akkor el kell olvasnom, legalább azért, hogy tudjak beszélni velük róla, hogy értsem, mit mondanak.

Aztán folytattam az elsővel és utána már folyamatosan olvastam a többit. Legtöbbször vizsga időszakban, mert kikapcsolt, s utána jobban ment a tanulás. Bár sokszor tanulás helyett.

Fantasztikus könyvek, de nem biztos, hogy 11-14 éveseknek való. Az első két könyv még elmegy nekik, de a többi már inkább felnőtteknek, fiataloknak szól. (A főnix rendjét, amikor olvastam, volt, hogy féltem)

Én inkább felnőtteknek ajánlanám, akik már külön tudják választani a valóságot a képzelettől.

27 L

2010. aug. 31. 22:59
 19/24 anonim ***** válasza:

Én meg 34 évesen kezdtem el,és az idén olvastam el az összeset.A 8 éves fiamnak szereztem be,mert úgy gondoltam jó lenne megszerettetni vele az olvasást.Még nem kapta meg tőlem,mert most is újra elkezdtem olvasni....

46 éves ne szégyelld magad,és tényleg zseniális könyvsorozat!!

34/N

2010. szept. 1. 16:53
 20/24 A kérdező kommentje:
orulok, hogy minden korosztalyt megfog es erre bizonyitokot is kaptam itt :)
2010. szept. 1. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!