Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Volt már veletek olyan kiskoro...

Volt már veletek olyan kiskorotokban hogy egy olyan zeneszámról, amit egy mélyebb hangú nő énekel, azt hittétek, hogy férfi énekli, és később, nagyobb korotokban "szembesültetek" vele, hogy nő énekli?

Figyelt kérdés
Én így voltam a Blondie "Maria" című számával:-)
2010. márc. 30. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez most hogy jön ebbe a témába?

Igen, amúgy voltam már így, főleg a dagadt néger nőkkel van így.

2010. márc. 30. 20:52
 2/6 anonim válasza:
Ez komoly? Érdekes. Én is ugyanígy voltam vele.
2010. márc. 30. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Már nem vagyok kiskorú, de a mai napig előfordul, igaz, a te példádhoz képest fordítva. Erről a számról például sokáig azt hittem, hogy nő énekli:

http://www.youtube.com/watch?v=6NiXSLRalO8

2010. márc. 30. 20:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Szomorú, hogy amikor ez a szám menő volt, akkor még gyerek voltál. Ez azt jelenti, hogy öreg nagyok. De nekem nem volt ilyen élményem. Viszont gyerekkoromban a frontátvonulásra azt hittem, hogy katonák vonulnak az utcán és az emberek az ablakokból integetnek, meg virágot dobálnak, mint a filmekben.
2010. márc. 30. 20:58
 5/6 A kérdező kommentje:
:-)
2010. márc. 30. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem fordítva volt. Amikor Justin Bieber énekelt, azt hittem nő.
2010. nov. 3. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!