Hany eves korotokban kezdtek olvasni a Harry Potter konyveket, es hany evesek voltatok, mikor vegeztetek az utolso konyvvel is?
16 évesen kezdtem de még nem fejeztem be.
16/F
kb 9 éves lehettem. utána elolvastam a következő kettöt is. a többi még nem jelent meg akkor, szóval azokat a megjelenés utáni 3 nap alat már kivégeztem :D
meg az első részt kb 20szor olvastam, a 2. és 3.at kb 6-7x, a 4-5öt 10körül, a 6-7et meg 3-4x. szóval mondhatni rajongó vagyok :D
14 évesen olvastam a harmadikat, aztán 15 évesen az elsőt, majd 18 évesen a négyet, ötöt, hatot:D
20F
8 évesen az elsőt, majd az összes meglévőt, mindig vártam és rögtön elolvastam, ahogy megjelent. Az utolsó, 7. résszel is így voltam, azt épphogy 12 évesen olvastam el. Aztán pedig sírtam a még kinyitott könyv előtt a vonaton fél órát magamban, majd becsuktam, és örökre elbúcsúztam a HP-től. Azóta persze többször is kiolvastam oda és vissza :)).
14/L
koszi a valaszokat.
meg varom a tobbit is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!